Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

Un credit cu istoric negativ este un împrumut financiar acordat persoanelor fizice care în trecut au înregistrat întârzieri în plata ratelor. În ziua de astăzi nu sunt multe instituții care oferă credite pentru cei cu istoric negativ. Băncile au tendința de a nu a acorda credite pentru persoane cu istoric negativ. Doar unele instituții financiare nebancare acordă în prezent credite pentru cei cu istoric negativ.

Ce înseamnă istoric negativ în Biroul de Credit?

O persoană ajunge să fie înregistrată în Biroul de Credit cu istoric negativ doar dacă nu și-a achitat la timp ratele sau dacă nu înregistrează încă restanțe de la alte credite neachitate în termenii prevăzuți în contract.

O persoană va rămâne în evidența biroului de credit timp de 4 ani, chiar dacă și-a achitat restanțele pentru care a fost înregistrat.

Cine acordă credite cu istoric negativ în Biroul de Credit?

Poți solicita un credit online cu istoric negativ doar la instituții financiare nebancare. Acestea au în oferta lor credite nebancare cu istoric negativ. Pentru a fi sigur că ai șanse la accesarea unui nou credit îți recomandăm să nu îți lași restanțe neplătite. Cu toate că ești în evidențele Biroului de Credit, contează să se vadă că ți-ai achitat restanțele, chiar dacă plata a fost realizată cu întârziere.

Una dintre companiile care oferă credit cu istoric negativ este și AXI Finance. Aplică online și poți primi AXI Card cu o valoare de până la 3.000 de lei, pe care îi poți cheltui cum dorești.

Cum poți obține un credit dacă ai istoric negativ în Biroul de Credit?

Cu toții putem întâmpina probleme financiare care să ne împiedice să ne achităm la timp ratele. Important este să ne redresăm și să nu lăsăm datorii neplătite. În momentul în care o persoană solicită un credit istoric negativ este foarte important motivul pentru care a ajuns în evidențele Biroului de Credite.

Pașii pe care trebuie să-i îndeplinești sunt identici ca la orice alte credite online. Poți aplica online, telefonic sau prin e-mail pentru un credit de nevoi personale de la IFN. Cererea ta va fi analizată, iar Biroul de Credit îți va calcula scorul FICO, prin care se stabilește bonitatea ta și care sunt șansele să achiți rata lunară la credit fără întârzieri.

De ce să ceri un credit de la AXI chiar dacă ai istoric negativ?

Motivul este simplu. AXI este una dintre puținele instituții financiare nebancare la care ai șanse reale să primești împrumuturi cu istoric negativ. Poți să primești banii de care ai nevoie direct pe AXI Card. Nu vei fi chestionat care este motivul pentru care ai nevoie urgentă de bani și nici la ce vei folosi suma de bani primită. Poți folosi acest credit rapid cu istoric negativ după cum dorești.

Cu AXI Card poți realiza plăți la orice comerciant din Români, chiar dacă este vorba de plată online sau la POS. În plus, poți retrage bani de la bancomat fără să ți aplice taxe și comisioane. Utilizatorii creditului pot să-și administreze plățile prin intermediul site-ului și a aplicațiilor mobile. În plus, pentru fiecare tranzacție vei fi notificat printr-un SMS.

Un avantaj major este și faptul că AXI Card nu te costă nimic dacă nu îl folosești. Poți intra în posesia AXI Card acum și să nu plătești nimic în perioada următoare. Plata ratelor și a dobânzii începe doar după ce ai realizat o plată cu cardul.

Lipsa taxelor de administrare card, emitere card sau re-emitere sunt alte motive pe care trebuie nu le poți trece cu vederea.

Ca și concluzie, îți recomandăm să plătești mereu la timp ratele unui credit pentru a evita să fii înregistrat cu istoric negativ. Dacă ai posibilități în plata ratelor contactează creditorul pentru a vedea ce soluții sunt pentru a evita aplicarea de dobânzi de penalizare.