Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

În prezent este mult mai ușor și rapid să obții un credit nebancar IFN, în comparație cu un credit bancar. Instituțiile financiare nebancare au o durată de analiză a dosarelor mult mai scurtă, deseori răspunsul fiind oferit în doar câteva minute. Acest lucru este posibil deoarece se folosesc sisteme automate de inteligență artificială care analizează rapid cererea ta de credit. Perioada scurtă de analiză înseamnă că și solicitantul poate intra în posesia banilor fără să fie nevoie să aștepte săptămâni sau luni.

De ce să alegi credit de la IFN?

În ultimii ani, tot mai mulți români au apelat la un credit IFN rapid. Motivele pentru care clienții preferă un IFN credit sunt diverse: 

-- Aplicare online, rapidă și fără multe acte;

-- Analiza cererii este realizată rapid;

-- Banii sunt virați în cont;

-- Sunt acceptate cereri și de la persoane fizice cu restanțe în Biroul de Credit;

Credite online IFN sunt prima sursă la care apelează persoanele fizice când au nevoie de bani urgent. Poți apela la un astfel de împrumut și pentru o perioadă scurtă de 7 zile sau o lună, pe care le vei achita într-o rată. Nu este obligatoriu să te îndatorezi pe perioade mai lungi dacă nu este necesar.

Ce dobândă au IFN-urile pentru un credit?

Fiecare instituție financiară nebancară are o politică diferită în ceea ce privește dobânzile. Unele preferă să aplice dobânzi mai mici, dar să aplice comisioane și taxe pentru alte servicii. Comision de analiză dosar, taxă de administrare cont, taxe notariale sau comision pentru rambursarea anticipată sunt câteva dintre taxele aplicate de unele instituții financiare nebancare.

Dacă vrei să obții o linie de credit IFN fără taxe și comisioane apelează la AXI Credit. Dobânda este de doar 6%/lună, respectiv 0,2%/ zi, fără să ai parte de alte comisioane ascunse. Un alt avantaj major al AXI Card este că dobânda se va aplica doar pentru sumele utilizate și nerambursate. Astfel, dacă nu folosești cardul nu ai nimic de plată.

Acte necesare pentru un credit IFN?

Pentru a obține un credit rapid IFN nu ai nevoie de zeci de adeverințe și acte. În primul rând este necesar să ai buletin valabil și să ai minim 18 ani. Unele instituții financiare nebancare impun ca vârsta minimă să fie de 20 sau chiar 21 de ani. 

În plus, trebuie să poți face dovada unui venit lunar constant. Această dovadă o poți face printr-un extras bancar sau prin acordarea permisiunii să fie verificate aceste informații în baza de date a Finanțelor.

Valoarea creditului care îți poate fi acordat se decide în funcție de veniturile înregistrate. Evident că dacă ai un venit mai mare vei eligibil pentru o sumă mai mare. Conform reglementărilor BNR, gradul maxim de îndatorare pentru persoane fizice este de 40% din venitul net.

Cum obțin un credit nebancar de la AXI?

La AXI Card este foarte ușor să aplici pentru un credit IFN online. Clienții au la dispoziție mai multe metode, toate fiind la fel de eficiente:

-- Online, prin completarea unui formular pe site-ul axi-credit.ro;

-- Telefonic, sunând la numărul 031 90 33 (tarif normal);

-- E-mail, trimite un mail la adresa help@axi-card.ro.

Datele pe care trebuie să le furnizezi sunt următoarele:

-- Nume și prenume;

-- CNP;

-- Număr de telefon;

-- Adresă de e-mail.

După furnizarea acestor informații se va realiza o analiză rapidă în urma căreia se stabilește dacă ești eligibil pentru un credit nebancar IFN AXI Card. După ce ți s-a aprobat cererea mai rămâne doar să semnezi contractul și să intri în posesia cardului MasterCard. 

Contractul și cardul îți vor fi trimise la domiciliu prin curier, fără să fie nevoie să plătești nimic. Contractul semnat se va întoarce la companie, iar tu vei putea începe să folosești AXI Card.

Poți folosi AXI Card după cum dorești. Poți achita cumpărături online pe orice site dorești sau poți face plata la POS, indiferent de locație. În plus, poți scoate bani de la bancomat fără a ți se aplica un comision. AXI Card este foarte bun și în excursii, deoarece poți face plăți și la comercianți din străinătate.

La ce pot fi folosite credite IFN?

Instituțiile financiare nebancare nu impun limite sau restricții în ceea ce privește scopul banilor și metodele prin care aceștia urmează să fie cheltuiți. Poți folosi suma împrumutată cum dorești, în funcție de nevoile pe care le ai.

Rambursarea unui credit nebancar IFN se poate face în rate fixe, precum la un credit de nevoi personale obținut de la o bancă. Spre deosebire de acestea, unele IFN au și credite rapide cu o perioadă de rambursare mult mai scurtă, de câteva zile sau de maxim o lună. 

Indiferent de tipul de credit solicitat și de perioada pe care se întinde rambursarea, nu uita să achiți mereu la timp ratele. În caz contrar ți se vor aplica penalizări pentru fiecare zi de întârziere, fapt care te va îndatora și mai tare. În plus, vei fi înregistrat la Biroul de Credite și apoi vei avea probleme în accesarea de noi credite IFN.

Avantajele unui credit nebancar IFN nu sunt de neglijat. Deseori acesta poate să fie soluția mai bună în momentele în care ai nevoie de bani. Compară o ofertă de credit nebancar IFN AXI Card și convinge-te și tu.