Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

În ziua de astăzi poți accesa un credit cu buletinul în doar câțiva pași, fără a fi nevoie de dosare stufoase cu zeci de acte și cereri. Cele mai multe oferte de credit doar cu buletinul sunt oferite de instituțiile financiare nebancare (IFN).

Oferta pentru un credit cu buletinul este mare, însă ține cont că și sumele pe care le poți primi sunt deseori limitate la câteva mii de lei.

Ce înseamnă mai exact un credit doar cu buletinul?

Un credit online doar cu buletinul înseamnă că poți aplica pentru un împrumut doar ajutorul actului de identitate. Practic, pe baza informațiilor prezente în buletin, CNP și nume, creditorul va face verificările necesare la Biroul de Credite și la Finanțe. Biroul de Credit este consultat pentru a vedea dacă te afli pe lista de rău platnici și care este scorul tău de credit, în timp ce la Finanțele sunt consultate pentru a descoperi venitul tău lunar.

După ce aceste informații vor fi analizate vei primi un răspuns la cererea ta de credit. Nu trebuie să-ți faci griji, întregul proces de analiză se realizează în cel mai scurt timp posibil. Nu vei aștepta săptămâni întregi pentru a primi răspunsul.

Ce este un credit fără adeverință de venit?

Adeverința de venit este documentul pe care îl solicită de regulă băncile în procesul de aplicare pentru un credit. Aceasta trebuie completată de angajatorul tău și conține informații despre contractul tău de muncă și despre salariul obținut.

Instituțiile financiare nebancare au venit cu un suflu nou pe piața de credite și au eliminat toate documentele inutile. Așa s-a ajuns ca în prezent să nu mai fie nevoie să completezi o adeverință de venit pentru a solicita un credit.

Cum iei un credit pentru nevoi personale doar cu buletinul?

Un credit cu buletinul poate fi accesat online sau în sucursala fizică a unei instituții financiare nebancare. Poți aplica și prin intermediul telefonului, însă va fi nevoie să trimiți o imagine cu buletinul pe e-mail.

În procesul de aplicare pentru un credit online cu buletinul trebuie doar să trimiți cartea de identitate și să specifici care este suma pe care dorești să obții. Cererea ta va fi analizată în cel mai scurt timp, iar apoi se putea trece la semnarea contractului de credit. De cele mai multe ori vei ajunge să semnezi online și contractul.

Cine dă un credit doar cu buletinul?

Acest tip de credit este acordat cu precădere de instituții financiare nebancare. Dintre acestea face parte și AXI Finance, care îți oferă un credit online cu buletinul. Pentru a-l obține este necesar să completezi o cerere prin care vei furniza date cu caracter personal pe care le regăsești și în buletin. Acesta este denumit și credit rapid cu buletinul, deoarece timpul de acordare este mai scurt decât în cazul unui împrumut bancar.

Ce pot face cu un credit doar cu buletinul?

Partea frumoasă a unui credit cu buletinul online este că nu trebuie să justifici ce vei face cu banii. Poți cheltui banii pe o excursie, pe renovări în casă, pe reparația mașinii sau pe orice altceva îți dorești. Cu credite online doar cu buletinul de la AXI Card poți folosi banii pentru plăți online, la POS, dar și pentru plăți în afara țării. Poți lua AXI Card cu tine în străinătate și îl poți folosi de oricâte ori ai nevoie. 

În plus, unul dintre marile avantaje ale acestui credit cu buletinul este că poți retrage bani fără a-ți fi percepute comisioane. Nu trebuie să uităm nici de aplicația mobilă prin care poți să-ți administrezi contul și poți urmări toate tranzacțiile realizate.

Nu mai pierde timpul și nu mai aștepta să se rezolve problemele financiare, împrumută bani cu buletinul și ai banii în cont rapid.