Credit cu buletinul, mit sau realitate? AXI Card Romania

Credit cu buletinul, mit sau realitate?

blog-calendar-icon Created at: 20.02.2024
blog-views-icon 164

Chiar dacă încă posibilitatea de a lua un credit cu buletinul pare greu de crezut, să știi că nu este așa. Există instituții financiare nebancare unde nu trebuie să furnizezi niciun act suplimentar. Totuși, chiar și atunci când accesezi un credit doar cu buletinul se vor efectua verificări pentru a vedea dacă ești eligibil. 

În acest articol îți prezentăm creditul AXI Card și modul în care poți aplica doar cu buletinul, care sunt verificările efectuate și ce condiții trebuie să îndeplinești. 

Aplică online pentru un imprumut doar cu buletinul

AXI Card este o linie de credit pe o perioadă de cinci ani pe care o poți accesa dacă aplici online, telefonic sau prin e-mail. Noi îți recomandăm să completezi cererea online, este mult mai simplu și rapid. Accesează site-ul axi-card.ro și aplică online. Pe pagina dedicată vei regăsi un chestionar în care trebuie să-ți completezi datele personale: nume și prenume, adresa, număr de telefon, adresa de e-mail și codul numeric personal (CNP). 

Pe baza codului numeric personal se vor realiza verificările necesare pentru ca AXI Card să vadă dacă ești eligibil pentru credite rapide. Prima verificare se realizează în baza de date a Biroului de Credit. Aici se va descoperi dacă ai și alte credite și, mai ales, dacă ai întârzieri sau restanțe în plata creditelor. 

Pasul următor este să se verifice veniturile pe care le încasezi. Pentru a putea accesa o suma de bani împrumut este necesar să ai un venit constant. Practic, pe baza venitului încasat se stabilește suma pe care o poți obține prin credit online. 

Potrivit BNR, fiecare persoană fizică are un grad maxim de îndatorare de 40%. Asta înseamnă că ratele de la creditele în lei nu pot să depășească 40% din venitul tău lunar. Dacă ai mai multe credite, valoarea ratelor se va cumula. 

După ce se realizează această analiză vei primi un răspuns cu suma pe care o poți obține ca și credit. Primești banii într-un timp cât mai scurt, direct acasă, pe un card bancar de la AXI Card. 

 

Tot pe site vei regăsi și informații despre dobânda anuala efectiva DAE și detalii despre frecvența ratelor lunare (30 de zile) a creditului AXI Card. 

 

Înainte de a depune o cerere de credit doar cu buletinul este recomandat însă să te asiguri că ești eligibil. Condițiile pe care AXI Card le solicită pentru a aplica sunt foarte simple. Trebuie să ai vârsta de minim 18 ani și maxim 70 de ani împliniți în momentul în care aplici pentru credit. Așa cum spus și mai sus, trebuie să ai venituri constante pentru a putea accesa un credit. Acest tip de credit poate fi accesat doar de persoane cu naționalitate română. Ultimul criteriu face referire la valabilitatea cărții de identitate. În momentul în care aplici pentru un credit doar cu buletinul trebuie să aibă o valabilitate de minimum o lună. 


După cum poți observa, nu sunt solicitate și alte acte (extrasul de cont, adeverință de salariu sau altele). Ai nevoie doar de actul de identitate pentru a putea obține bani in cel mai scurt timp posibil. 

0 comentarii