Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

Împrumut Nebancar

Apelează la un împrumut nebancar de oricâte ori ai nevoie. Condițiile de acordate a unui astfel de credit sunt mai permisive decât în cazul băncilor. Denumirea acestui tip de credite rapide vine de la faptul că nu sunt acordate de bănci. Instituțiile financiare nebancare sunt cele care vin cu oferte de împrumut online nebancar. 

Ce sunt împrumuturile nebancare

Acestea sunt credite acordate de instituțiile financiare nebancare. Acest tip de împrumut online IFN este dedicat persoanelor fizice, care au minim 18 ani împliniți. În unele cazuri vârsta solicitată este de 20 sau 21 de ani. 

Creditele nebancare pot fi solicitate online sau la telefon. Unele instituții oferă chiar și posibilitatea de acordare a unui credit prin telefon. 

Ce înseamnă IFN? 

Instituțiile Financiare Nebancare - prescurtat IFN, sunt entitățile care oferă soluții de finanțare persoanelor fizice. Acestea pot fi acordate pe perioade mai scurte, chiar și de câteva zile sau pe termen lung. Serviciile IFN vin în completarea băncilor și acordă credite pe perioade mai scurte, care pot fi accesate de la distanță.

Care sunt avantajele unui împrumut IFN? 

Împrumutul nebancar este deseori chiar mai avantajos decât unul bancar. Printre multiplele beneficii pe care acesta le are, trebuie să le amintim pe următoarele: 

Poți solicita împrumuturi online IFN;

Perioadă scurtă de aprobare;

Intri în posesia banilor rapid;

Transparență în ceea ce privește ratele, dobânzile și comisioanele;

Pot aplica și persoanele cu istoric negativ în Biroul de Credite. 

Cum pot returna împrumutul nebancar? 

Fiecare instituție financiară nebancară are propriile metode prin care poți rambursa un credit rapid online. AXI Card oferă clienților trei metode prin care să pot rambursa o rată dintr-un credit nebancar. 

Plata cu cardul - poți realiza o plată cu cardul direct din contul tău AXI online. Poți accesa această metodă și din aplicația Android sau iOS. 

Transfer bancar - realizează un transfer direct în contul AXI Card. Poți face acest transfer din contul bancar deschis la orice unitate bancară. 

Plătește la ghișeul bancar BCR sau la ghișeele multifuncționale - poți realiza plata în contul AXI Card și de la oricare punct BCR, dar și la un automat multifuncțional. 

Indiferent de metoda aleasă pentru a achita creditele nebancare, trebuie să te asiguri că le realizezi la timp. Orice întârziere poate să atragă penalizări. 

De ce să aleg împrumutul nebancar? 

Tot mai mulți români apelează la împrumuturi IFN. Principalele motive sunt perioada scurtă de aprobare a unui împrumut rapid nebancar, dar și condițiile de creditare. În procesul de aplicare nu trebuie să prezinți adeverință de salariu sau alte acte. La AXI Credit aplici pentru un credit de nevoi personale cu buletinul.

Procesul de verificare este și el realizat rapid, astfel că poți primi un răspuns chiar și în aceeași zi. Ulterior, cardul tău îți este expediat la domiciliu, fără ca tu să plătești taxe de transport. Întregul proces de aplicare este gratuit, tu trebuie doar să alegi suma pe care o dorești și să aplici pentru împrumuturi IFN online. 

Avantajele AXI Credit nu se termină însă aici. După ce ai primit cardul nu vei avea încă nimic de plată. Primele rambursări trebuie să le faci doar după ce ai efectuat cel puțin o plată cu cardul. Astfel, poți ține cardul și ca și soluție de rezervă pentru perioadele în care ai nevoie de bani. 

Un alt beneficiu AXI Card este că acesta funcționează precum o linie de credit. Asta înseamnă că poți refolosi banii primiți inițial de oricâte ori ai nevoie. După fiecare rambursare vei putea să refolosești banii de pe card. 

În plus, nu ești limitat în niciun fel în ceea ce privește modul în care vrei să folosești banii. Poți plăti cumpărăturile supermarket, dar și comenzile online de la comercianți din România sau străinătate. AXI Card poate fi folosit și pentru a retrage banii de la bancomat. Spre deosebire de alte IFN, la AXI Card nu ești comisionat pentru aceste tranzacții. Așadar, putem spune că nu există nicio limită și poți cheltui banii în funcție de nevoile tale. 

AXI Card oferă împrumut nebancar?

Prin intermediul AXI Card poți beneficia de un împrumut nebancar rapid online. Suma totală pe care o poți primi este de 3.500 de lei. În funcție de veniturile tale și alte rate sau credite, AXI Card te va anunța care este suma pentru care ești eligibil.