AXI CARD - Ce ar trebui sa cumperi cu cardul de credit?

Ce ar trebui sa cumperi cu cardul de credit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 07.11.2017
blog-views-icon 2742

Credem ca iti place sa faci cumparaturi cu cardul, fie ca este de debit sau credit. Fara indoiala, insa, posesorii de carduri de credit au avantaje semnificative care intrec cele oferite de cardul de debit. In cele mai multe cazuri cardurile de credit sunt protejate impotriva fraudei si asta este doar una dintre avantajele oferite de cardurile de credit.

Defapt, cardul de credit este mult mai mult decat un instrument de plata convenabil, care ofera reduceri si shopping online fara batai de cap. Intradevar, cardul de credit te ajuta sa iti faci istoric de creditare bun si profil de creditare stabil – ambele foarte importante pentru institutiile financiare. In acest fel poti fi aprobat mai usor pentru un imprumut de casa sau masina pe viitor. In acest scop, cardul AXI este instrumentul de plata ideal, care garanteaza lipsa oricarei taxe bancare si care ofera o varietate de beneficii, inclusive SMS-uri gratuite pentru orice tranzactie facuta.

Majoritatea oamenilor din zilele noastre prefera cardul de credit peste cel de debit pentru ca in acest fel reusesc sa combine doua aspect importante ale vietilor lor – cumparaturi usoare si convenabile si construirea unui profil de credit stabil, care poate fi folosit in fata companiilor financiare. Al doilea aspect joaca un rol crucial in crearea stabilitatii financiare pe viitor al fiecarui detonator de card. Acesta este motivul pentru care am pregatit acest material – ca tu sa afli despre produsele si serviciile pe care ar trebui sa le cumperi prin cardul tau de credit. Fara nici un dubiu. Aceste ponturi vor fi folositoare tie in special daca platesti la timp datoriile la cardul de credit.

Mai jos lista scurta a produselor si serviciilor pe care ar trebui sa le cumperi cu un card de credit:

Produse si servicii online

Cardul de credit este o modalitate sigura de a face cumparaturi online si este mult mai convenabil decat cel de debit. Spune ce vrei, dar cardurile de credit au devenit gradual modalitatea preferata de plata pentru shopping online si achizitionarea produselor promotionale. Intradevar, cardul de credit este o unealta cu care poti sa iti cumperi o masina de spalat noua la un pret redus pe loc, acum inainte sa expire cele 48 de ore promotionale. Asta e diferit fata de cardul de debit, care in aceeasi situatie nu ar fi de folos daca nu ai suma necesara in cont. Acesta este motivul pentru care multi prefera sa platesca prin card de credit – ca sa poata sa prinda o oportunitate buna cand apare si sa isi administreze banii mai corect.

Bilete de avion

Intradevar, biletele de avion sunt o alegere evidenta pantru oamenii care prefera sa le achizitioneze prin cardul de credit. Luand in considerare preturile schimbatoare ale zborurilor si ofertele de ultim moment, cardul de credit se poate dovedi a fi cea mai buna metoda de a plati pe loc si de a beneficia de pretul promotional pentru calatoria aleasa. Daca inca nu te-ai obisnuit sa platesti bilete prin cardul de credit, iti recomandam sa iei aceasta optiune in considerare pentru ca te va ajuta sa cumperi bilete la pret redus, ceea ce nu se va intampla cu un card de debit daca ai fonduri insuficiente pe el. Cu cardurile de credit, nu trebuie sa iti faci griji pentru asta.

Rent a-car

Folosirea unui card de debit in acest caz este o optiune cam gresita, asta pentru ca majoritatea companiilor cer o metoda de plata de credit. Din acest motiv iti recomandam ca, daca faci calatorii in strainatate, sa iei AXI card cu tine. Este un instrument de plata international, care este acceptat practice oriunde pentru ca are sigla MasterCard. Ba mai mult, cu AXI card poti inchiria o masina fara probleme.

Rezervari hotel

Similar cu inchirierea masinilor, rezervarile la hotel sau motel pot fi facute mai usor folosind un card de credit. Trebuie sa stii ca daca alegi sa folosesti un card de debit pentru asemenea rezervari, cel mai probabil vei fi nevoit sa lasi un avans mare, in caz ca se intampla ceva cu camera. Este o practica folosita la majoritatea lanturilor hoteliere din lume.

Acum ca stii cum sa folosesti cel mai bine cardul de credit, este timpul sa vte concentrezi sa iti faci un istoric de creditare pozitiv.

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii