AXI CARD - Ce lipsuri au platile fara numerar?

Ce lipsuri au platile fara numerar?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 07.03.2018
blog-views-icon 2905

Cu fiecare zi ce trece, societatea noastra se apropie de vremea cand toate platile facute cu cash vor fi demult uitate.

Este asteptat ca platile pe viitor vor fi facute exclusiv prin smartphone sau scanare iris, si chiar un chip implantat in piele. Bineinteles, acestea sunt doar predictii, insa sunt foarte posibile, luand in considerare viteza cu care se dezvolta tehnologia.

Azi, multi din cei care folosesc un card de debit sau credit au vazut beneficiile de neinlocuit care vin din plata cu aceste instrumente financiare. Rapid, usor, comfortabil, fara efort – cardurile de plastic iti dau bani oricand si oriunde.

Desi inca nu sunt aduse la zi, exista alternative digitale la platile standard cu bancnote. Visa PayWave, Mastercard PayPass, Samsung Pay, Alipay si Apple Pay sunt parte din dezvoltarea facuta de marile corporatii care contureaza viitorul hi-tech.

Afacerea este acum concentrata si pe a facilita clientii – in cele mai multe instritutii acum poti sa platesti cu cardul. Hotelurile, supermarketurile sau benzinariile apartin printre acele locuri unde nu trebuie sa numeri bani ca sa platesti.

Beneficiile platii digitale sunt foarte clare. In special pentru autoritatile statului. Este usor pentru guvern sa monitorizeze persoane fizice si entitati legale cand vine vorba de taxe intarziate, technologia poate expune tot. Pe cand platile cu numerar pot fi invizibile, o tranzactie digitala are intotdeauna o urma.

Pe de alta parte, consumatorii profita de benficiile cardurilror de debit si credit. Este mai usor pentru o persoana sa scoata cardul si sa faca o plata decat sa caute in portofel maruntis, de exemplu. Pe langa viteza, plata prin mijloace electronice este o garantie pentru securitate mai buna si siguranta banilor tai. Cardurile de debit iti permit sa monitorizezi valabilitatea in mai multe feluri, inslusiv printr-un ATM. Cardul de credit AXI, la randul lui, ofera o optiune buna de a regulariza finantele si a le urmari riguros soldul. Multumita contului tau personal poti sa vezi mereu tranzactiile pe care le-ai facut indiferent ce tip erau. Notificari gratuite prin SMS sunt un alt beneficiu al cardului AXI, care iti salveaza timp si efort. Nu iti poti permite luxul de a folosi doar cash, probabilitatea sa devii victima unui hot sau sa pierzi banii este mai mare cu siguranta.

Aici trebuie sa mentionam pericolul fraudei online, care este departe de a fi inocent. Ceea ce trebuie sa facem ca sa transformam platile online in ceva mai sigur include dezvoltarea uneo politici mai stricte pentru monitorizarea si tratarea crimei electronice. Adevarul este ca, hotii virtuali si la fel de periculosi ca cei in viata reala. Insa, multi trebuie sa se familiarizeze cu dimensiunile fraudei digitale si consecintele globale pe care le pot avea asupra lumii. Bineinteles, fiecare pericol poate fi prevenit daca suntem toti mai atenti la realitarea online in care ne petrecem atat de mult timp.

Si ca sa intoarcem la beneficiile platii prin card – un fapt interesant este ca, potrivit unor studii, consumatorii tind sa cumpere mai mult cand platesc prin card. Cand plata este in cash, ne despartim fizic de bani, care ne da un semnal in subconstient, sa nu cheltuim prea mult. Cu alte cuvinte, detinatorul de card nu este inclinat sa sa se gandeasca mult la cheltuiala cand foloseste un card de debit sau credit. Daca asta se aplica la tine si incerci sa cumperi in mod rezonabil, atunci este cel mai bine sa folosesti cardul AXI pentru plati. Ti-a fi profitabil? Raspunsul este da. Pentru ca, AXI card te lasa sa retragi bani de la orice bancomat complet gratuit fara nici o taxa. In acest fel nu trebuie sa cauti mereu un POS sa cumperi ceva cu cardul tau. Doar gaseste cel mai apropiat ATM si retrage suma dorita de bani, tot ce trebuie sa dai inapoi este dobanda contractuala, fara sa mai fii bombardat cu alte taxe.  Spre deosebire de orice alt card de credit, AXI card iti permite libertatea platilor, fie ca preferi plata moderna digitala sau plata traditionala cash. Deci, daca inca nu ti-ai facut un card AXI, este timpul sa suni la telefon 031 90 33 sau sa il ceri online. Nu uita ca aplicarea si aprobarea cardului AXI este complet gratuita, si mai bine este ca, il primesti acasa fara sa platesti nimic.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii