AXI CARD - Dezavantajul de a trai fara un card de credit

Dezavantajul de a trai fara un card de credit

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 26.02.2018
blog-views-icon 5161

Un mare numar de tineri nu au detinut niciodata un card de credit. Poate parintii lor au insuflat grija cand vine vorba despre cardurile de credit, poate regulile li se par prea complexe, acesti clienti tineri au evitat datoria de card de credit, insa sunt cateva dezavantaje in a nu detine deloc un card de credit.

Nu poti avea un rating de credit sau istoric de creditare

Pentru a detine un scor de creditare, trebuie sa detii cel putin un cont deschis pe numele tau care trebuie sa fie activ timp de sase luni.

Cardul de credit este folosit des de multe persoane pentru a pune bazele unui istoric de creditare si daca nu ai detinut niciodata un card de credit, exista o sansa sa nu ai deloc scor de credit.

Cardurile de credit nu sunt singura modalitate de a face un istoric de creditare, daca ai avut orice fel de imprumut – de student sau auto – probabil ai un scor de credit.  Daca esti autorizat pe cardul de credit al altei persoane, te poate ajuta sa iti faci un istoric de creditare fara sa faci tu un imprumut, Cardul de credit AXI este perfect pentru a face rating de credit bun, folosit corect si responsabil, cu platile la zi, acest card nu numai ca iti ofera ajutor financiar cand ai nevoie, dar te si ajuta pe viitor cand vei vrea imprumuturi mai substantiale.

Lipsa protectiei impotriva fraudelor

Cardurile de credit ofera cea mai multa protectie importiva tranzactiilor frauduloase; in multe cazuri nu esti tras la raspundere pentru tranzactiile pe cardul de credit frauduloase atat timp cat raportezi frauda intr-un anumit interval. Chiar si asa, esti responsabil pentru o suma foarte mica. Pe de alta parte, daca intarzii cu raportarea furtului sau tranzactiei frauduloase, poti plati destul de mult. Insa, daca numerarul este furat din buzunarul tau este o mare posibilitate sa nu ii mai vezi niciodata.

S-ar putea sa fie greu sa iti faci card de credit cand te hotararasti

Ca sa iti faci un card de credit sau un imprumut trebuie sa ai un istoric de creditare bine stabilit. Din pacate, daca nu ai detinut un card de credit pana acum, va fi mai greu sa iti faci unul. Vesti bune: AXI card iti da aceasta sansa, poti obtine acest card si daca nu ai mai detinut alt card de credit dar ai un venit propriu, daca ai alte tipuri de imprumut te poate ajuta deasemenea cu o sansa mai buna de aprobare pentru primul tau card de credit. Altfel, singura optiune ramane un card de credit securizat ca sa iti incepi istoricul de creditare, sau iti faci un AXI card si folosit responsabil poate deveni cel mai mare ajutor pentru un imprumut mai mare in viitor.

Pierzi multe avantaje oferite de cardurile de credit

Multi nu vor sa faca un card de credit pentru ca le este frica de datorii – insa asta se poate evita daca nu cheltui mai mult decat ce iti permiti si daca platesti rata in fiecare luna. Cardurile de credit vin cu multe beneficii pe care nu le poti avea daca nu detii unul. AXI card este un ajutor financiar mereu la indemana, nu platesti nimic daca nu folosesti cardul il poti tine ca rezerva in caz de urgente, nu ai comision de administrare sau emitere card, poti retrage bani de la orice ATM fara sa platesti comision, poti face cumparaturi online sau in orice magazin, il poti lua in vacanta oriunde in lume. Alte beneficii sunt protectia impotriva fraudei, beneficii, asigurare de calatorie, inchiriere masini, garantie extinsa, protectie de pret sunt doar cateva dintre avantaje depinzand de cardul de credit ales.

Anumite tranzactii vor necesita pasi in plus

A inchiria o masina sau a rezerva o camera la un hotel, de exemplu sunt doua tranzactii care se fac mult mai usor cu un card de credit. Daca nu detii un card de credit, ti se pot cere documente aditionale sa dovedesti identitatea sau trebuie sa platesti un avans pentru a completa tranzactia.

Pentru multe tranzactii, un card de debit este lafel de bun ca un card de credit. Insa, pana si cardul de debit este depasit in unele situatii cum ar fi mai putina protectie impotriva fraudei, fara beneficii sau depunere de siguranta in unele situatii.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii