AXI CARD - Cinci motive sa iti faci un card de credit

Cinci motive sa iti faci un card de credit

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 14.12.2017
blog-views-icon 8835

Popularitatea si folosirea cardului de credit printre cumparatorii tineri creste constant. Aceasta tendinta va continua cu siguranta si anul acesta. Daca te numeri printre oamenii care deja au un card de credit, cu siguranta stii deja ce benficii are pentru tine – de la plati rapide si convenabile si siguranta mai mare la anumite privilegii, pe care le primesti doar daca detii un card de credit. Daca insa, esti parte dintre cei care inca nu au beneficiat de acest instrument de plata, acest articole este exact ce ai nevoie. In cele ce urmeaza iti vom impartasi unele dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa te gandesti sa iti faci un card de credit.

1. Imbunatarirea rating-ului de credit

Este imposibil sa nu incepem cu acest punct. Folosirea corecta a cardului de credit iti da posibilitatea sa iti imbunatatesti semnificativ rating-ul de credit. Asta iti aduce beneficii aditionale pe termen lung. Un rating bun la cardul de credit inseamna termeni mai buni la acordarea unui imprumut, dobanda mai mica pana si reduceri la diverse produse si servicii – toate pentru ca utilizatorul s-a dovedit solvabil. Un asemenea avantaj poate devein baza pentru o posibila investitie mai mare in viitor – de exemplu la achizitia unei masini sau unei case.

Ba mai mult, ratingul bun pe cardul de credit te poate ajuta sa primesti reduceri aditionale si oferte speciale pe achizitii pe anumite produse legate de asigurare.

2. Shopping online sigur

Cardurile de credit s-au dovedit a fi cea mai buna si convenabila metoda de a face cumparaturi online. Care sunt beneficiile sale in aceasta privinta? In primul rand si cel mai important, cardul de credit garanteaza cel mai inalt nivel de securitate cand vine vorba de plati pe internet. In zilele noastre, acest aspect este foatrte important pentru cumparatori, mai ales pentru ca frauda si furtul financiar sunt atat de comune, practice oricine poate sa cada victima acestui comportament criminal. Pe langa asta, a detine un card de credit te poate ajuta sa faci cumparaturi online la preturi preferentiale. Ba mai mult, unele magazine online permit doar plata online (asta daca nu vrei sa faci cumparaturile direct la magazine mult mai scump).

3. Beneficii in cumparaturi

Cardul de credit se poate dovedi a fi foarte folositor si in unele cazuri indispensabil cand facem calatorii in strainatate. Fie ca vorbim despre excursii, vacante de familie sau calatorii de afaceri – acest instrument financiar iti asigura o metoda de plata usoara, sigura si convenabila, care poate fi folosita sa iti platesti facturile fara sa fii nevoit sa cari la tine mari sume de bani. Ba mai mult, ratele de schimb sunt mult mai bune cand sunt facute printr-un card de credit decat cele din banca. Nu in ultimul rand, este posibil sa devina cardul de credit singura metoda prin care poti face plati diferite cand esti pe drum pentru ca cele mai multe hoteluri sau companii de inchiriat masini nu accepta card de debit.

4. Premii si reduceri

Posibilitatea de a primi reduceri diferite este un alt motiv pentru care ar trebui sa te intereseze cand te hotarasti sa iti faci un card de credit si sa il folosesti ca si metoda de plata preferata. Adevarul este ca, multe companii de carduri de credit au dezvoltat programme de loialitate mai ales cu scopul de a rasplati clientii loiali. Aceste programme de loialitate sunt bazate mai ales pe sistemul de puncte bonus - pentru fiecare achizitie clientul primeste un anumit numar de puncte. Punctele acumulate sunt transformate in beneficii pentru utilizator – de la reduceri la cumparaturi la anumiti retail-eri la bilete de avion gratuite sau rezervari la hotel gratuite.

5. Privire in ansamblu comportament consumator

In cele din urma, cardul de credit iti permite sa ai o imagine mai clara asupra comportamentului tau de consumator si asa sa descoperi modalitati mai bune sa iti administrezi banii intr-un mod care sa te avantajeze. Cardul de credit AXI iti ofera cele mai bune oportunitati in acest sens. Utilizatorii sai folosesc o aplicatie mobila sa isi urmareasca profilul individual de client precum si istoricul de cumparare in orice moment. Aceasta optiune nu protejeaza impotriva unei posibile fraude, dar poate fi cea mai buna cale de a-ti imbunatati comportamentul de client si de a-ti face obiceiuri financiare mai bune.

Cradul de credit AXI este cel mai usor accesibil si felxibil instrument financiar care ofera utilizatorilor oportunitatea de a evita procedurile  si cerintele bancare. Garanteaza plati usoare, sigure si convenabile, indiferent de loc sau timp.

Afla mai multe despre cardul AXI

0 comentarii