AXI CARD - Card de credit sau unul de debit?

De ce este mai avantajos un card de credit fata de unul de debit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 04.12.2017
blog-views-icon 2709

Cardul de credit se poate dovedi a fi cea mai buna alegere facuta, atata timp cat este folosit cu masura. Asta inseamna ca trebuie sa iti platesti datoriile la timp, ca nu ar trebui sa faci cumparaturi rapide si emotionale fara sa stii ce taxe ai, comisioane sau conditii care au legatura cu cardul de credit ales de tine. Daca asta nu se aplica in cazul tau, insa, se prea poate ca nu esti fan carduri de credit, mai mult din cauza ca nu stii cum sa le administrezi corect si cum sa te folosesti de beneficiile lor.

Bineinteles, problema poate fi usor rezolvata si iti poti imbunatati ratingul de credit oricand, sau sa iti faci istoric de crediare de la zero, atat timp cat gasesti instrumentul de plata potrivit tie. Cardul de credit AXI este ideal in acest scop, pentru ca iti permite sa te bucuri de beneficiile oferite de cardul de credit modern, nu conteaza ce profil de utilizator ai. Cardul de credit AXI are numeroase avantaje indispensabile, care il fac perfect pentru cumparaturi online, pentru plata bunurilor sau rezervarea hotelurilor si vacantelor. In afara de beneficii, cardul AXI este un card international, care permite sa il folosesti oriunde si oricand in toata lumea.

De ce, insa, ai alege sa platesti cu cardul de credit si nu cel de debit?

Defapt sunt multe motive pentru care ar trebui sa faci aceasta alegere.

Citeste cateva detalii importante, care au influentat milioane de utilizatori sa plateasca prin card de credit, desi au bani in contul de debit:

Asigurare si siguranta

Cardurile de credit iti pot oferi optiunea de a face cumparaturi online in siguranta. Ba mai mult, poti avea asigurare in caz ca se intampla evenimente nefericite in viata ta, cum ar fi o boala din cauza careia nu mai poti plati datoria.

Sunt acceptate oriunde

In realitate, cardurile de credit sunt mult mai convenabile decat cele de debit. Orice card de credit, in special cele cu marca MasterCard, cum este si cazul AXI card, este acceptat in orice magazin de retail oriunde in lume. Ba mai mult, daca vrei sa rezervi o camera de hotel sau sa inchiriezi o masina, cardul de credit va transforma acest proces in ceva simplu si usor. Pe langa asta, folosirea cardurilor de credit pentru cumparare cand calatoresti in strainatate, iti va da o liniste sufleteasca pentru ca sunt mult mai bine cceptate decat cele de debit.

Construirea unui profil de creditare pozitiv

Este cel mai important beneficiu, pentru ca folosirea frecventa a cardurilor de credit duce la istoric de creditare, ceva ce nu se poate spune despre carduruile de debit.

Un card de debit, nu conteaza cati bani sunt pe el, nu poate asigura istoric de creditare mai bun si nu te ajuta sa faci un imprumut. Spre deosebire, cardul de credit face exact asta – te ajuta sa iti faci un istoric de creditare pozitiv ca sa te poti folosi de beneficiile oferite de institutiile financiare pe viitor. Nu uita, acesta functie a cardului de credit depinde foarte multe de detinator, de cat de responsabil esti in a-l folosi.

Toate acestea sunt motivele pentru care oamenii aleg sa faca plati regulate cu cardul de credit, ca sa fie siguri ca dupa o perioada vor fi aprobati pentru un credit mai mare pentru o masina sau casa.

Acum stii care sunt motivele principale pentru care multi aleg cardul de credit in defavoarea cardului de debit. Iti recomandam sa iti pui in balanta obiceiurile de cumparare si asigura-ti un viitor financiar sigur.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii