AXI: Credit vs. economii, care varianta este mai avantajoasa

Credit vs. economii, care varianta este mai avantajoasa

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 07.03.2022
blog-views-icon 900

In acest articol vom prezenta avantajele si dezavantajele accesarii unui credit pentru cheltuielile uzuale si vom incerca sa vedem daca este mai bine sa economisim bani sau sa ne imprumutam de ei.

Este destul de evident ca cea mai buna metoda pare, cel putin la prima vedere, sa incercam sa economisim bani pentru a ne putea cumpara lucrurile pe care ni le dorim. Totusi, nu intotdeauna cumparaturile pot fi planificate cu mult timp inainte. Pot aparea situatii neprevazute in care ti se strica telefonul si trebuie sa-l repari sau sa-l inlocuiesti. Acelasi lucru se poate intampla si cu autoturismul sau cu unul dintre electrocasnicele pe care le folosesti zilnic (aragaz, cuptor, frigider, masina de spalat etc). Reparatia sau inlocuirea acestora nu poate fi amanata prea mult, astfel ca va trebui sa actionezi rapid. In cazul in care nu ai un fond de economii, iti mai ramane doar varianta unui imprumut sau a unor cumparaturi in rate. 
Atata timp cat nu ai alta varianta optima, un credit are avantajul de a-ti oferi suma de care ai nevoie intr-un timp scurt, iar tu o vei putea rambursa apoi esalonat. La fel este si cu plata in rate, cand tu poti plati un produs in rate egale lunare timp de cateva luni, 1 an sau chiar mai mult. Avantajul major in aceste cazuri este ca vei putea sa folosesti produsul inainte de a finaliza plata. In cazul in care alegi sa economisesti bani pentru a-l cumpara, in timpul alocat pentru strangerea banilor nu vei avea la dispozitie produsul sau produsele dorite. 
In schimb, atunci cand economisesti nu vei avea de platit dobanzi. Cu toate acestea, noi consideram ca, de cele mai multe ori, este mai avantajos sa achiti produsul printr-un credit sau in rate, decat sa petreci aceeasi perioada pentru a economisi. Dobanzile pentru astfel de cheltuieli nu sunt atat de mari incat sa te descurajeze. 
Card de credit 
AXI Card este unul dintre produsele inovative prezente pe piata. Acesta functioneaza ca si un card de credit si poate fi accesat de persoanele peste 18 ani, care au un venit constant. Concret, vei primi un card care poate fi alimentat cu pana la 3.000 de lei, pe care ii poti cheltui oricand, pe orice. AXI Card poate fi folosit pentru cumparaturi online, dar si pentru plati in magazine fizice. In plus, poti chiar sa retragi si numerar de la orice bancomat, fara a ti se percepe vreun comision. AXI Card poate fi folosit si pentru platile in strainatate, astfel ca acesta poate fi cardul tau de rezerva atunci cand mergi intr-un concediu peste hotare.  

AXI Card poate fi folosit si ca o varianta de avarie, pentru cheltuielile neprevazute. Avantajul acestui card este ca nu vei avea nimic de platit pentru el, nici pentru emiterea lui sau pentru administrarea contului. Singurele plati pe care trebuie sa le efectuezi incep dupa ce ai cheltuit din banii de pe card. Daca nu cheltui nimic de pe card, atunci nu ai de plata nimic. Acesta este principalul motiv pentru care AXI Card este o solutie financiara optima pentru cheltuielile neprevazute. 
Aplica pentru cardul AXI direct pe site-ul nostru. Conditiile nu sunt exigente, fiind eligibile persoanele peste 18 ani care pot face dovada unui venit constant. De precizat si faptul ca AXI Card este un produs financiar care se adreseaza doar cetatenilor romani.
Dupa ce ti-a fost aprobata cererea, vei primi la adresa dorita contractul pe care trebuie sa-l semnezi, alaturi de cardul AXI. 

0 comentarii