AXI CARD - Cum sa economisesti bani cu un card de credit?

Cum sa economisesti bani cu un card de credit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 20.07.2017
blog-views-icon 2776

Credem ca fiecare detinator de card s-a intrebat “Cum pot sa economisesc bani cu cardul de credit?”

Un card de credit este un instrument de plata, pe care il poti folosi sa iti imbunatatesti ratingul de credit si in plus il poti folosi ca si modalitate de plata oricand, in acest fel posibilitatea de a economisi bani cu cardul de credit este foarte posibil. Nu numai ca poti economisi bani in timp ce faci cumparaturi de produse sau servicii dar si prin selectarea celui mai potrivit card de credit pentru obiceiurile tale de cumparare.

Aici gaseti cateva modalitati eficiente de a administra cardul tau de credit ca sa poti beneficia la maxim de el.

Cantareste bine toate posibilitatile inainte sa alegi un card de credit

Defapt, unul dintre factori, care este cerinta preliminara pentru folosirea corecta si eficienta a cardului de credit, este alegerea cardului potrivit in sine. Un exemplu: sa zicem ca aplici pentru un card de credit la o anumita banca si esti refuzat pentru esti in biroul de credite sau din alt motiv pe care banca nu vrea s-o impartaseasca. Asta nu inseamna insa ca nu ai oportunitatea sa faci un alt credit sau sa primesti ajutor financiar de la alt creditor.

In realitate, motivul pentru care ai fost respins de catre banca, de cele mai multe ori rezulta dintr-un criteriu, care iti masoara solvabilitatea si care este specific acelei banci. Asta inseamna, ca poti cauta alte posibilitati de finantare de la institutii nebancare (IFN-uri) si poti aplica pentru aceleasi instrumente de plata.

Axi Finance este institutie financiara nebancara, care nu ia in considerare lipsa istoricului de creditare ca si factor determinant. Ca sa primesti cardul tau AXI nu trebuie sa ai istoric impecabil cu bancile; ba mai mult nu este obligatoriu sa mai fi avut credit pana acum. Asta se aplica si la istoricul tau de creditare – tine minte ca acest rating se calculeaza diferit la fiecare banca. Din aceasta cauza, daca aplicatia ti-a fost respinsa de o banca, asta nu inseamna ca vei fi refuzat si de alta.

De asta a fost creat cardul AXI – sa fie un instrument de plata in masa cu termeni transparenti, accesibil majoritatii Romanilor. Indiferent daca ai plati tarzii la alte credite sau daca dosarul tau de credite nu este tocmai curat – ai o sansa reala sa beneficiezi de cardul AXI. In plus, nu este nevoie sa aduci multe acte si contracte. Nu numai ca nu iti cerem multitudine de documente dar nici nu vei plati taxa de aplicare pentru cardul AXI.

Bucura-te de beneficiile cardului tau AXI

Un mod bun de a beneficia de folosirea cardului tau de credit este sa faci cumparaturi oriunde si oricand, daca stii sa ramai cumpatat si nu cheltui mai mult decat poti pune la loc, nu vei avea probleme in a te bucura de avantajele cardului tau. Platind cu cardul tau AXI ai sansa nu numai sa iti faci un istoric de creditare bun pentru ca iti folosesti cardul, dar si sa beneficiezi de reduceri si oferte unice la cei mai mari comercianti. Toate acestea – in timp ce te distrezi si faci shopping cu cardul tau preferat AXI.

In fiecare luna mii de detinatori de carduri au beneficiat de ofertele acestui card de credit, pentru ca stiu ca privilegiile oferite de AXI card ii ajuta sa economiseasca bani si sa iti faca un istoric de credit pentru un viitor financiar mai bun.

Afla mai multe despre cardul AXI

 

0 comentarii