AXI CARD - Motive pentru care trebuie sa detii un card AXI

Motive pentru care trebuie sa detii un card AXI

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 20.07.2017
blog-views-icon 3805

Cardul de credit AXI card a devenit fara indoiala partenerul tau preferat de shopping – daca inca nu este va fi in curand.

Ca sa beneficiezi cat mai mult de la cardul tau, trebuie sa cunosti toate avantajele cardului AXI si trebuie sa stii cum sa il folosesti corect ca sa poti beneficia de acest instrument financiar incredibil.

Tine minte ca, AXI card a fost creat ca si un instrument de plata in masa – serveste nevoile Romanilor prin acces la bani usor si liber. Acesta este motivul pentru care AXI card ofera beneficii pe care alte carduri nu le ofera.

Ca si inceput, cardul AXI nu este emis de o banca, ci de o institutie financiara nebancara. Ce inseamna asta? Cu cardul de credit AXI nu esti pasibil sa platesti taxe bancare standard, cum ar fi cazul cu alte carduri de credit. Cardul de credit AXI are termeni care nu se schimba si nu are taxe aditionale. Din acest motiv, iti poti folosi cardul AXI cand vrei fara sa iti faci griji de costuri aditionale sau de re-emitere.

Un alt sfat depre cum sa obtii maximul prin folosirea cardului tau AXI, se refera la retragerea de numerar de la ATM. Pare greu de crezut, dar te sfatuim sa incerci ca sa crezi, cardul AXI iti permite sa retragi numerar gratuit la orice ATM din Romania, fara sa platesti taxe aditionale in afara de dobanda lunara standard. Multumita acestei oportunitati incredibile oferite de cardul AXI utilizatorilor sai, nu este necesar sa mai pui restrictii pe cumparaturi. Indiferent daca vrei sa cumperi ceva online sau direct din magazine, poti obtine banii de care ai nevoie sa achizitionezi produsul dorit fara griji. Asta se intampla pentru ca folosirea cardului de credit sa obtii numerar nu mai este un tabu in Romania multumita AXI card. Deregula, la cardurile de credit bancare retragerea de numerar vine cu dobanda mare si nu merita, insa cu AXI card nu ai aceasta problema.

Cand vine vorba de taxe si comisioane, trebuie sa mentionam ca tot ce trebuie sa faci sa obtii cardul AXI este sa aplici online care este absolut gratuit. Nu numai ca nu exista taxe de emitere, administrare, re-emitere sau retragere numerar, dar aplicarea precum si livrarea cardului la domiciliu este comoplet gratuita pentru tine. Mai mult, daca nu il folosesti, cardul AXI este complet gratuit, pentru ca daca nu faci plati cu el, nu ti se aplica taxe – din aceasta cauza poti sa te folosesti de el numai cand ai nevoie.

Sunt si alte ponturi pentru folosirea cardului AXI?

Stim ca fiecare utilizator de card vrea nu numai sa faca shopping in magazine sau restaurante cu terminal POS, dar cei mai multi Romani vor sa gaseasca cele mai bune oferte online cu cardul de credit. Din acest motiv, cardul AXI a fost conceput special pentru cumparaturi in diferite magazine online, dandu-ti astfel oportunitatea sa beneficiezi de reduceri, preturi mici si promotii unice. Asa esti sigur ca folosesti cardul AXI corect.

Daca tot ai dubii in legatura cu AXI card si nu stii daca este potrivit pentru tine, trebuie sa adaugam ca il poti folosi oriunde fie ca platesti cu el sau cu numerar, asta pentru ca AXI card are un avantaj indispensabil – este un card international Master Card cu o limita de credit de pana la 6000 Lei. Asta inseamna ca il poti folosi orinde literalmente, pentru ca este acceptat peste tot.

Deci, ce inseamna toate acestea? Fa-ti AXI card acum ca sa fii independent financiar, sa iti folosesti banii corect cand faci cumparaturi, rezervari sau pur si simplu cand ai nevoie de cash pentru orice fel de urgenta. AXI card este un card de credit creat pentru tine, cu AXI stii mereu unde stai cat ai cheltuit si cat dai inapoi, daca esti responsabil vei avea un ajutor de neinlocuit langa tine in orice situatie.

Afla mai multe despre cardul AXI

0 comentarii