AXI CARD - Cum sa folosesti cardul de credit la orice plata?

Cum sa folosesti cardul de credit la orice plata?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 15.03.2018
blog-views-icon 2534

Cardurile de credit au o reputatie atat de proasta, incat multi nu ar considera folosirea unui card de credit pentru orice. Insa, sunt multe avantaje care fac folosirea unui card de credit, ca si metoda de plata la orice, benefic.

Folsirea cardului tau de credit (responsabil) iti imbunatateste scorul de credit. Folosirea activa – si responsabila – a cardului de credit te ajuta sa iti faci un scor de credit pozitiv. Dupa luni de folosirea a cardului de credit si plata la timp a ratelor luna de luna, ratingul de credit creste si iti permite sa te califici la imprumuturi viitoare cu dobanda mai mica.

Beneficiile

Profiti de avantaje mai multe

Beneficiile folosirii unui card de credit la orice cresc in momentul cand folosesti un card de credit cu beneficii incluse in servicii. Poti acumula beneficii monetare, mile de zbor, sau puncte prin folosirea cardului de credit la orice cheltuiala lunara. Bineinteles, in cazul in care cardul de credit are o limita pe cate beneficii poti folosi, se poate sa fii nevoit sa treci la alt card ca sa poti beneficia de mai multe avantaje.

Primesti protectie la cumparare.

Cardurile de credit vin cu multe avantaje, inclusiv protectie la achizitii care asigura inlocuirea achizitiei in caz de furt sau distrugere. Insa, ca sa beneficiezi de acest avantaj trebuie sa folosesti cardul de credit. Daca folosesti cardul de credit la orice, automat iti da protectie pentru achizitii pentru toate tranzactiile facute.

Abilitatea de a disputa tranzactii sau a refuza plata

Legile in vigoare iti dau dreptul de a disputa erorile de facturare ale cardului de credit, in scris, si sa refuzi plata sumei disputate pana emitentul cardului conduce o investigare.

Daca folosesti un card de debit acest beneficiu nu este disponibil. In schimb, banii deja ti-au fost retrasi din contul tau bancar si va trebui sa speri sa iti primesti banii inapoi.

Cum sa faci sa functioneze

Foloseste un singur card de credit

Plata universala cu un card de credit functioneaza cel mai bine daca folosesti un singur card de credit si nu iti imparti tranzactiile pe mai multe carduri.

In acest fel trebuie sa ai grija sa platesti un singur card de credit in loc de mai multe.

Asigura-te ca ai destul credit disponibil

Folosirea cardului de credit pentru tot presupune sa ai o limita de cfredit destul de mare sa iti permita cheltuiala. Daca inca nu ai ajuns aici, continua sa folosesti cardul responsabil prin achizitii pe care le platesti lunar in intregime. Cu timpul, emitentul cardului iti va creste limita de credit. Poti face plati multiple intr-o luna ca sa iti refaci limita si sa mai poti folosi cardul de credit.

Nu folosi cardul de debit.

Daca planul este sa folosesti cardul de credit la tot, scoate cardul de debit din rotatie. Cand folosesti cardul de debit iti reduce soldul in contul tau bancar si ingreuneaza plata balantei pentru cardul de credit.

Achita balanta lunar in intregime sa nu acumulezi datorii. Sa acumulezi sold oricat de mic ar fi, inseamna ca vei plati dobanda si ti se deduce din creditl disponibil. Este poate cea mai importanta regula de urmat daca planuiesti sa folosesti cardul de credit la orice.

Sa reusesti

Cere multa disciplina de sine

Nu poti cheltui cum iti doreste inima doar pentru ca folosesti un card de credit. Tot trebuie sa faci un buget si sa iti pastrezi cheltuielile la o limita rezonabila.

Unele companii pot cere taxa cand iti folosesti cardul de credit. Ar trebui sa poti sa iti platesti toate facturile cu cardul de credit. Insa, unele s-ar putea sa te si taxeze cand platesti prin card de credit. In acest caz, foloseste cardul de debit pentru aceste plati.

Nu poti plati un card de credit cu altul. Este important sa tii cont de toate aceste sfaturi daca vrei sa faci planul de a platit tot cu cardul de credit sa functioneze.

Cu AXI card poti plati orice oriunde fara taxe sau comisioane, acest card usor de folosit si transparent, iti ofera oportunitatea perfecta de a face un istoric de creditare bun si de a te ajuta cu fonduri cand ai nevoie de ele.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii