AXI CARD - Unde ai avea nevoie de un card de credit?

Unde ai avea nevoie de un card de credit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 14.03.2018
blog-views-icon 1868

Azi vom vorbi putin despre intrebuintarea cardului de credit in lumea moderna. Pentru ca nu este doar un instrument de imprumut bani consumatorilor. Sunt nenumarate locuri sau activitati unde cardul de credit nu numai ca este util, dar si de neinlocuit. Incepand de la aeroporturi si hoteluri, pana la shopping online care a luat avant in tara noastra in ultimii ani. In urmatoarele randuri vei afla de ce cardul de credit este atat de important si necesar in unele locuri pe care le vizitezi frecvent.

Online

Da, utilizatorul modern sta din ce in ce mai mult online. Capabilitatile internetului permit activitati, cum ar fi shopping-ul, sa fie facute fara ca persoana sa paraseasca locuinta. Dar de ce este bine sa folosim un card de credit la cumparaturi online? Adevarul este ca, un card de credit iti aduce un nivel de securitate mai ridicat in astfel de cazuri decat un card de debit. De principiu, cardul de debit este direct legat de contul bancar al unei persoane, asta creste riscul unei fraude considerabil in urma caruia poti ramane cu contul gol. Este de ajuns sa ti se fure numarul cardului de debit pentru consecinte destul de neplacute. Din acest motiv, numarul celor care prefera sa faca shopping online cu cardul de credit creste.

Aeroporturi

Cei care calatoresc des din motive profesionale trebuie sa detina un card de credit. Aeroportul este primul loc unde vor avea nevoie de el. Cardul de credit este in special bun cand cumparam bilete pe liniile aeriene in avans. Asta din cauza ca exista o anumita incertitudine cand vine vorba de zboruri. Aceasta doza de incertitudine este legata de conditiile meteo sau alte circumstante neasteptate care pot aparea la zborurile internationale. In situatiile de urgenta cardul de credit te va ajuta foarte mult. Sa cumpeti un bilet cu cardul de credit asigura ca iti poti primi banii inapoi daca se anuleaza zborul din orice motiv.

Hoteluri

A calatori in strainatate inseamna sa stai la hotel nu? Hotelul este alt loc unde este mai bine sa folosesti un card de credit si motvele sunt multe. Pe primul loc este securitatea despre care am vorbit deja in articol. Pe langa asta, trebuie sa iei in considerare facture atasata cardului de debit – poate nu are destui bani in cont sa acopere cheltuielile pentru hotel. Aici nu vorbim de acomodare pentru noapte, dar si despre plati aditionale care de multe ori vin neasteptat la snack bar, diferite procedure sau incidente in hotel (stricaciuni). Folosind un card de credit in timpul calatoriei, ti se garanteaza acoperirea tuturor costurilor in si in afara hotelului.

Magazine de mobila

Un card de credit este foarte folositor cand vine vorba despre cumparaturi de mobila sau alte produse care ti se livreaza acasa. Oricat de reputabila ar fi compania de mobila, tot pot sa apara probleme de furnizare a mobilei sau poate nu corespunde descrierii initiale. Din acest motiv, este o idee buna sa folosim un card de credit care ne permite, in caz de iregularitati, sa ne luam banii inapoi.

Un centru comercial in care intri pentru prima oara

Cand faci cumparaturi sau faci o comanda pentru prima oara, este mai bine sa sa platesti cu cash sau card de credit. In aceasta situatie cardul de debit este cea mai proasta alegere. Pana nu caoeti experienta cu acel comerciant, nu poti avea incredere in intentiile bune sau sinceritate. In acest scop, te sfatuim sa nu iti dai datele cardului de debit care sunt direct legate de contul tau bancar. Poate una putin extrem, dar, mai bine sa ne ferim decat sa devenim victimele unei fraude.  

Dupa cum vezi, un card de credit poate fi foarte benefic pentru mai multe activitati. Avantajele ar fi mai mari daca ai allege cardul de credit AXI. AXI Card este un card de credit sub sigla MasterCard care este foarte usor si convenabil de folosit oriunde in lume.  Pe langa asta, este si un card de credit de club, asta iti da oportunitatea sa obtii reduceri permanente pe o retea extinsa de parteneri. Alege AXI card si transforma viata de zi cu zi in ceva mai usor si mai placut.

Afla mai mulyte despre AXI card

0 comentarii