Cumpărături online sigure: Partea 2

Cumpărături online mai sigure: Ghid Partea 2

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 22.03.2017
blog-views-icon 2355

Continuam sa te familiarizam cu cateva dintre regulile importante pentru cumparaturi online sigure. Daca le folosesti, experienta in online shopping va deveni mult mai simpla si va garanta nu numai gasirea celor mai bune oferte la produsele sau serviciile pe care le cauti, ci si protectia datelor personale si mai ales ale cardului de credit.

Gasesti aici alte cateva ponturi de la noi:

Evita ofertele care suna prea bine sa fie adevarate

Oricat de mult ti-ai dori, des ofertele peste care dai pe net suna prea bine ca sa fie reale asta pentru ca sunt frauduloase. Adevarul este ca fiecare pagina web care afiseaza oferte prea bune la preturi mult prea mici ar trebuie verificata atent inainte de a efectua plata cu AXI card.

In prima parte din articol te-am familiarizat cu indicatorii la care ar trebui sa fii atent – daca tranzactia ti se pare suspecta fii mai sceptic ca sa iti asiguri siguranta.

Sa faci cumparaturi cu card de credit

Cardurile de credit sunt mult mai sigure si convenabile cand vine vorba despre cumparaturile online. Probabil esti deja familiarizat cu asta, insa vrem sa iti reamintim ce avantaje sunt in folosirea AXI card cand achizitionezi bunuri si servicii online. Facand plati de diferite sume cu AXI card si returnand banii la timp, iti garanteaza un credit score mai bun si iti permite sa iti cladesti un istoric de credit mai bun. Daca nu ai mai folosit un card de credit niciodata, permite-ne sa iti spunem ca AXI card este o solutie eficienta de a crea un istoric de credit repede si usor. Cheia independentei tale financiare si aprobarile viitoare de imprumuturi sau carduri de credit depind in mare parte tocmai de istoricul de credit. Prin plata cu AXI card, in timp ce faci cumparaturi online, iti cladesti o reputatie de utilizator care foloseste cardul de credit in mod corect. Bineinteles, asta include si abilitatea de a face platile lunare la timp.

Verifica balanta cardului de credit in mod regulat

Am dori sa reamintim cat de important este sa nu astepti pana la ultima zi a lunii sa iti verifici balanta pe AXI card. Dupa fiecare achizitie de produs prin internet este mai bine sa ne asiguram ca am efectuat tranzactia corecta. Cu cardul de credit AXI card ai sansa sa monitorizezi tranzatiile din contul personal. In acest mod vei putea vedea platile facute si daca ai fost taxat si pentru alte servicii fara sa fii anuntati.

  • Fii atent la promotii si discounturi

Bineinteles, daca esti fan mare de cumparaturi online, nu uita sa urmaresti discounturile sezonale si promotiile pe paginile preferate.

Nu completa date personale care nu sunt necesare pe pagini web

Fii vigilent, si nu te lasa santajat emotional de anumite povesti provocatoare pe pagini web. Nu uita ca ei defapt nu au nevoie de multe detalii personale in afara datelor necesare efectuarii platii. De aceea, daca observi prea multe intrebari care nu au legatura directa cu achizitia, este de preferat sa te feresti de cumparaturi pe acel site si sa cauti alte oferte din surse mai sigure. Acum este momentul sa iti reamintim ca facand cumparaturi online de pe pagini populare si mai sigure este cea mai buna cale sa iti protejezi datele personale.

Nu neglija aceste reguli simple si foloseste mereu cardul AXI daca vrei sa beneficiezi de cele mai mici preturi si oferte.

Citeste Partea 1 aici

0 comentarii