Unde aplic pentru un credit cu istoric negativ

Unde aplic pentru un credit cu istoric negativ?

blog-calendar-icon Created at: 14.03.2024
blog-views-icon 81

Un credit cu istoric negativ este un împrumut care nu poate fi obținut prea ușor. Spre deosebire de alte credite clasice, fie ele bancare sau nebancare, acest tip de credit nu este acordat cu prea mare ușurință. Motivul este unul evident, un client care are un istoric de creditare negativ nu mai este la fel de credibil în fața creditorilor.

Totuși, există soluții și pentru astfel de persoane. Nu este capăt de țară dacă ai ajuns pe lista neagră de la Biroul de Credit. Pașii pe care îi urmezi după ce ai ajuns pe această listă sunt însă importanți. Pentru a nu cumula penalizări și datorii mai mari și pentru a-ți crește credibilitatea în fața creditorilor, este recomandat să stabilești un plan de redresare împreună cu instituția care ți-a emis creditul. 


Aplică pentru credit rapid cu istoric negativ


Pentru a obține suma de bani dorită poți apela la AXI Card. Spre deosebire de alte instituții financiare sau bănci, AXI Card acordă credite pentru cei cu istoric negativ fără să solicite o grămadă de acte. Astfel, poți primi banii de care ai nevoie printr-o simplă aplicare online.

Metoda de aplicare este mai mult decât facilă și poate fi realizată foarte rapid, în doar câteva minute, Concret, trebuie să accesezi site-ul axi-card.ro și apoi să apeși pe butonul „Aplică acum” pentru merge către pagina aferentă. În cadrul acesteia vei completa doar câteva informații despre tine: Nume și prenume, număr de telefon, adresă de e-mail și CNP. Acesta din urmă este necesar pentru realizarea de verificări în bazele de date ANAF și Biroul de Credit. Prin această metodă, AXI Card te scutește de furnizarea unei adeverințe de salariu sau a unui extras de cont bancar. 
În plus, tot pe această pagină poți să alegi dacă dorești să semnezi contractul de credit online. Astfel, întregul proces de aplicare și semnare contract poate fi realizat online.

După ce ți-a fost confirmată cererea de credit, ți se va trimite la domiciliu cardul tău personal AXI Card. Vei putea să începi să-l folosești de îndată cei ai intrat în posesia lui. Metodele prin care poți să utilizezi acest tip de card sunt multiple. Pe lângă că poți să plătești cu el la orice magazin care are un POS, vei putea să folosești acest card și pentru plăți online. Cardul nu are nici restricții de locație. Acest lucru înseamnă că vei putea să folosești cardul și în străinătate, inclusiv plata unei garanții la închiriatul unui autoturism. 
Un alt aspect foarte important constă în posibilitatea de a retrage bani de la bancomat. 
Acest tip de credite pentru persoane cu istoric negativ pot fi accesate online, prin telefon sau e-mail.

Este important să știi că pentru a obține credite online trebuie să ai un venit constant. Acesta poate fi sub formă de salariu, pensie sau alte tipuri. Ia în calcul și gradul maxim de îndatorare. BNR impune acest prag la 40% din salariul net. Astfel, suma totală a ratelor nu poate depăși 40% din veniturile tale. Suma finantata minimum depinde în mod exclusiv de veniturile tale. 
Tot la capitolul condiții de aplicare trebuie să știi că AXI Card poate fi solicitat doar de către persoane majore, care au vârsta de minim 18 ani. La acest tip de credit sunt eligibili doar cetățeni români.

AXI Card este de fapt o linie de credit care este acordată pe cinci ani. Spre deosebire de alte tipuri de credite rapide, acesta îl vei putea refolosi de oricâte ori ai nevoie. Ratele lunare le vei putea plăti online, prin transfer bancar sau la casieriile băncii. Pentru administrarea creditului vei putea folosi contul online și aplicația mobilă AXI RO. În cadrul acestora ai la dispoziție multiple informații și funcții care te vor ajuta să-ți gestionezi creditul mult mai eficient.

Acest tip de credit nu este dedicat exclusiv persoanelor cu istoric negativ. Acesta este doar un beneficiu de care oricine poate beneficia. Nu mai pierde timpul și aplică acum pentru a primi răspuns cât mai rapid.

 

Dobânda minimă aferentă cardului de credit AXI Card este de 5,9%/ lună, respectiv 0,19%/ zi și dobânda anuală efectivă este de 85,04%,doar dacă, în perioada de plată imediat următoare datei la care ai utilizat limita de credit, achiți integral suma utilizată împreună cu dobânda percepută pentru aceasta. Perioada de plată a obligațiilor de plată aferente AXI Card este intervalul 1-5 al fiecărei luni.

Limita de credit maximă care poate fi acordată inițial pentru AXI Card este de 4.000 RON. Însă, limita de credit este o linie de credit de tip revolving (cu reînnoire automată), ceea ce înseamnă că, pe parcursul perioadei contractuale, sumele utilizate și achitate din limita de credit pot fi reutilizate. Limita se poate majoră dacă îndeplinește următoarele 2 condiții: trebuie să ai 4 luni de la activarea cardului sau 4 luni de la ultima majorare și trebuie să nu ai restanțe în ultimele 3 luni

0 comentarii