Credit de la AXI Card in 2024

Credit de la AXI Card, cel mai interesant produs de pe piața nebancară

blog-calendar-icon Created at: 22.02.2024
blog-views-icon 110

Ai nevoie de o sumă de bani într-un timp scurt? 

AXI Credit îți oferă soluția ideală printr-un Credit care îți permite să obții banii în cont într-un mod simplu și eficient. Indiferent de situația în care te afli, vei putea să îți îndeplinești planurile financiare fără a întâmpina dificultăți.

Dacă vrei să obții foarte repede un credit și să beneficiezi de condiții avantajoase, AXI Card îți pune la dispoziție soluția perfectă. Prin AXI Card poți obține un credit online chiar în aceeași zi în care completezi cererea. Iar procesul este simplu și rapid, adaptat nevoilor tale. Echipa AXI Finance IFN înțelege importanța timpului și îți oferă acces facil la un credit avantajos și sigur, dar și imediat. Instituția noastră financiară nebancară îți oferă un împrumut în cel mai scurt timp. 

Perioada de creditare oferită de AXI este flexibilă, permițându-ți să alegi cea mai potrivită opțiune pentru tine. Poți obține credite de nevoi personale pe o perioadă de până la 6 luni sau chiar mai mult, în funcție de nevoile tale și capacitatea de rambursare.

Nu mai aștepta și citește mai jos prin ce modalități te poti bucura de un credit și care sunt condițiile dar și beneficiile unui astfel de produs financiar nebancar. Vacanța visurilor tale este la câteva click-uri distanță!

Modalități de accesare a unui credit 

Pentru a solicita un împrumut rapid AXI Card îți pune la dispoziție trei variante prin care poți face acest lucru: 

Online - accesează site-ul axi-card.ro și completează o cerere de credit rapid. Apasă butonul  „APLICĂ ACUM” în colțul din dreapta sus al paginii și introdu datele solicitate. Va trebui să introduci numele și prenumele, codul numeric personal (CNP), adresa de e-mail și un număr de telefon pentru a putea fi contactat de operatorii noștri.

Telefonic - În cazul în care nu ai acces la internet sau pur și simplu nu ești familiarizat cu tehnologia, sună-ne la 031 90 33 (număr cu tarif normal). În cadrul apelului ți se vor solicita datele necesare și ți se va explica tot ce trebuie să știi despre cererea de credit și care documente sunt necesare pentru a obține un astfel de credit.

Mail - Poți solicita un card de credit AXI Card și prin e-mai. Trimite solicitarea ta la adresa help@axi-card.ro, iar reprezentanții companiei te vor contacta pentru a te ajuta să completezi o cerere de credit. 

Pentru a obține un card de credit de la AXI și pentru a beneficia de avantajele oferite, următoarele condiții trebuie să fie îndeplinite:

Venituri stabile: Pentru a fi eligibil pentru un card de credit de la AXI, va trebui să puteți demonstra că aveți venituri stabile. Veniturile eligibile pentru creditare pot să provină din salarii, pensii, venituri din chirii sau alte surse de venit recurente. 

Vârsta minima și vârsta maximă: În general, trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a aplica pentru un card de credit de la AXI. De asemenea, vârsta maximă pentru care se aprobă credit este de 70 de ani.

Cetățenie și rezidență: Este necesar ca solicitantul unui credit de la AXI să fie cetățean de origine română și cu domiciliul stabilit în România.

Buletinul sau cartea dumneavoastră de identitate trebuie să dețină o valabilitate mai mare de o luna de zile. Astfel, dacă aveți o carte de identitate intrată în ultimele 90 de zile de valabilitate e necesar să vă adresați serviciului de evidență publică pentru a vă elibera un act nou.

Un număr de telefon valabil pe care consultanții noștri să vă poată contacta în vederea îndrumării în furnizarea datelor necesare pentru analiza cererii dumneavoastră de credit.

Capacitatea de rambursare: În cazul unui împrumut în lei, capacitatea de rambursare va fi un factor important pentru aprobarea cererii dvs.Banca Națională Română a stabilit prin lege un prag maxim de îndatorare de 40% din veniturile unei persoane.  Banca va analiza veniturile și cheltuielile dvs. pentru a se asigura că veți putea onora plățile lunare în mod corespunzător. Asta înseamnă că, la un venit de 4.000 de RON/lună, totalul ratelor nu poate să depășească suma de 1.600 de RON.

În cazul în care aplicanții pentru un credit sunt persoane aflate în baza de date a Biroului de Credite sau dacă există restanțe la unele credite mai vechi, e bine de știut că AXI oferă șanse și în aceste situații. Asigură-te ca ai ajuns cu ratele tale anterioare la zi și că nu există restanțe ale altor credite și ai astfel șanse crescute de a beneficia de un card de credit de la AXI.

Avantajele de a avea un credit la AXI

Aplicarea simplă pentru creditul de la AXI: Procesul de aplicare pentru creditul de la AXI este rapid și simplu. Cu cereri disponibile online sau la telefon, clienții pot aplica fără bătăi de cap și pot obține un răspuns prompt cu privire la eligibilitatea lor. Durata de acordare a creditului se scurtează până la câteva ore în anumite cazuri. Tot ceea ce trebuie să faci este să furnizezi informațiile personale și financiare relevante, iar echipa AXI va procesa cererea cu promptitudine maximă și profesionalism.

Dobânda este una dintre cele mai mici percepute de instituțiile nebancare. Dobânda percepută de AXI este de 0,19%/zi, ceea ce înseamnă o dobândă lunară fixă de doar 5,9% și o dobândă anuală fixă totală de 70,8%. Astfel dacă suma utilizată este de 1000 de lei suma totală datorată în prima lună este de 1059 de lei. 

Nu ai nevoie de adeverință de venit. Deoarece AXI a simplificat foarte mult procesul de analiză a dosarului de creditare, nu mai este nevoie de drumuri pe la sucursale ale instituțiilor și hârtii de la angajator depuse la dosar. Prin accesul la baza de date a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), operatorii noștri verifică în timp real situația finanțelor. Dacă ai un loc de muncă stabil nu trebuie să mai faci nimic pentru a demonstra vreun venit. În anumite cazuri însă, în procesul de analiză a dosarului se pot totuși solicita documente suplimentare.

AXI Credit nu percepe pentru creditele în lei comision de analiză a dosarului de credit. În felul acesta, indiferent dacă cererea ta pentru un împrumut este acceptată sau nu, costul acestei analize pentru clienții noștri este zero. De asemenea, nu există niciun fel de comisioane ascunse sau alte forme de tarifare suplimentară.

Un aspect valoros al unui card de credit de la AXI este faptul că poate fi utilizat în întreaga lume, oferind acces la bani în diverse valute și la multe locații diferite; acest instrument financiar poate să fie folosit atât prin plată POS direct către comerciant, dar și plăți cash, prin retragere din bancomat. De asemenea creditul AXI poate să fie folosit pentru plăți online. Un bilet de avion sau plata în avans pentru o cazare sunt posibile prin doar câteva click-uri. Poți așadar să mergi liniștit în vacanță doar cu un Card de la AXI, fără să-ți faci griji legate de moneda locală sau alte tranzacții valutare.

Mobilitate și control maxim asupra finanțelor tale. Inclus în pachetul de beneficii este accesul la o aplicație mobilă intuitivă, care îți permite să gestionezi contul tău într-un mod facil și convenabil. Verifică soldul, primește notificări despre tranzacții și efectuează plăți cu doar câteva atingeri, chiar din confortul căminului tău. Aplicația este gratuită și se poate descărca  atât de pe AppStore cât și de pe Google Play. 

Așadar, nu mai aștepta! Aplică pentru creditul de la AXI și beneficiază acum de toate avantajele unui card de credit care îți va aduce un plus de confort și libertate în gestionarea financiară. Cu AXI Credit alături, vei descoperi o lume de posibilități financiare care să-ți îndeplinească dorințele și nevoile. Răsfață-te în vacanță cu AXI.

0 comentarii