3 avantaje ale unui credit până la salariu

3 avantaje ale unui credit până la salariu

blog-calendar-icon Created at: 22.12.2023
blog-views-icon 230

Un credit până la salariu este soluția cea mai rapidă prin care poți accesa bani în momente dificile. Oricui i se poate întâmpla să întâmpine probleme financiare sau să-i apară cheltuieli neprevăzute pentru care nu au un buget alocat. În astfel de situații, dacă nu vrei să apelezi la prieteni pentru un împrumut, cea mai la îndemână opțiune este imprumutul pana la salariu. 

Poți obține un credit rapid până la salariu pe care îl poți rambursa în 30 de zile sau mai puțin, în funcție de necesități. Pentru a-ți acoperi astfel de nevoie îți recomandăm să utilizezi o linie de credit de la AXI Card. Aceasta este mai mult decât un împrumut deoarece îți permite să utilizezi banii doar când ai nevoie. Marele avantaj este că, în cazul în care nu folosești banii, nu ai nimic de plată. Pur și simplu ai un card cu bani de rezervă, pentru a evita să mai ceri bani împrumut de la familie sau prieteni. 

Ce este un credit până la salariu?

Credit până la salariu este un tip de împrumut realizat pe o perioadă scurtă. Acesta a fost extins însă și este disponibil și sub forma unei linii de credit. Prin acest tip de împrumut poți obține o sumă de bani pe care te angajezi să rambursezi când primești salariul. Un credit până la salariu este acordat pentru o perioadă scurtă, de până la 30 de zile. Totuși, apariția liniei de credit a extins acest termen și îți oferă posibilitatea de a returna banii într-o perioadă mai lungă. 

Cerințe credit până la salariu

La fel ca și la orice alt tip de împrumut, este necesar să îndeplinești o serie de cerințe. Cele mai importante fac referire la vârstă și la venit. Toate instituțiile financiare nebancare impun ca vârsta minimă să fie de 18 ani. Sunt însă și cazuri în care vârsta minimă este de 20 sau chiar 21 de ani. 

O altă cerință obligatorie este ca aplicantul să fie cetățean român. Poate una dintre cele mai importante cerințe are legătură cu venitul lunar. Spunem că este una dintre cele mai importante deoarece pe baza acestuia se stabilește care este suma maximă pe care o poți obține printr-un astfel de credit. 

Restul cerințelor pot să difere de la o instituție la alta. La cele mai multe ți se va solicita o adeverință de salariu sau un extras de cont bancar. În schimb, la AXI Card nu trebuie să-ți faci griji pentru acestea. Pentru a aplica ai nevoie doar de datele buletinului. Pe baza acestora, instituția va realiza verificări în baza de ANAF pentru vedea care sunt veniturile tale lunar, iar apoi la Biroul de Credite pentru a descoperi istoricul tău de creditare. 

Avantaje credit până la salariu

1. Accesarea unui credit până la salariu are multiple avantaje. Unul dintre cele mai mari avantaje este faptul că poți realiza întregul proces de aplicare online. În plus, chiar și plățile și gestionarea creditului o poți realiza tot online. Nu este necesar să faci drumuri constante la sucursale fizice. 

2. Poți să-ți administrezi creditul de la distanță. De exemplu, la AXI Card ai la dispoziție un cont online prin intermediul căruia poți să verifici toate plățile realizate. Tot ce ține de creditul tău regăsești în cadrul contului. Pentru ca accesul să fie și mai facil, ai la dispoziție și aplicații mobile pentru Android și iOS. Descarcă aplicația AXI RO pentru a avea mereu în buzunar informațiile creditului tău. 

După ce procesul de verificare este finalizat, vei fi informat cu privire la statusul cererii tale și suma la care te încadrezi. 

3 .Banii îi vei primii direct la domiciliu, pe un card bancar. Pentru a realiza plățile ratelor va trebui să trimiți banii în contul bancar. Poți face acest lucru printr-un transfer bancar, prin plată online sau direct la sucursala unei bănci. 

La începutul fiecărei luni poți alege modalitatea de rambursare. Îți oferim posibilitatea de a alege între plata minimă, rambursare totală și plată în rate. Ești nevoit să faci una dintre aceste plăți la începutul fiecărei luni, între 1-5. Ține cont că dacă nu realizezi plata în perioada menționată ți se vor aplica dobânzi de penalizare pentru fiecare zi de întârziere. 

Un alt avantaj este că poți obține un credit pana la salariu fără să fie necesar să apelezi codebitor sau coplătitor.

0 comentarii