Ai nevoie de bani până la salariu? Iată soluția

Ai nevoie de bani până la salariu în fiecare lună? Iată soluția

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 27.01.2022
blog-views-icon 848

Ai nevoie de bani până la salariu? Cheltuielile îți dau bătăi de cap și nu le poți acoperi din venitul lunar obținut? Pentru a evita să rămâi fără bani, AXI Card îți vine în ajutor cu o soluție financiară rapidă: credit până la salariu. 

Chiar dacă îți administrezi veniturile exemplar, problema banilor poate să apară chiar și pentru tine. Aceasta poate fi provocată de cheltuieli urgente neprevăzute, care îți pot depăși chiar și posibilele economii. În cazul în care nu ai economii, ești și mai expus la cheltuielile urgente. Cele mai des întâlnite cheltuieli sunt provocate de defecțiunea unui aparat electrocasnic, precum cuptor, mașină de spălat haine, aragaz, frigider etc. Printr-un credit până la salariu poți acoperi reparația sau achiziția unui aparat nou. 

Cum se obțin bani până la salariu?
Metoda de a obține bani până la salariu este simplă și rapidă. AXI Finance pune la dispoziția clienților AXI Card, un card de credit până la salariu, ce poate fi obținut online. 
Poți aplica pentru un card AXI Card direct pe site-ul axi-card.ro. În primă fază trebuie doar să completezi chestionarul cu datele personale și să-l trimiți reprezentanților AXI Card. Aceștia te vor contacta rapid și te vor îndruma pentru a obține bani până la salariu. 

Întregul proces de aplicare pentru AXI Card se realizează online, fapt care îl transformă într-un credit rapid, ce poate fi obținut într-o perioadă foarte scurtă de timp. Cerințele AXI Card sunt minime, astfel că pentru a obține un credit până la salariu trebuie să îndeplinești, cumulativ, următoarele condiții: vârsta de minim 18 ani, un istoric de creditare bun, contract de muncă sau să faci dovada unui venit lunar constant, să fii cetățean român și să ai cartea de identitate valabilă. Toate actele le vei depune online, iar după ce creditul îți este aprobat, vei primi prin curier cardul AXI și contractul de credit. 

Întregul proces de aplicare, verificare și aprobare decurge foarte rapid, pentru ca tu să poți profita de beneficiile AXI Card cât mai repede posibil. 

Avantaje AXI Card - credit până la salariu
Avantajele unui card AXI sunt numeroase, iar unul dintre acestea este faptul că nu vei plăti nimic imediat după ce ai încheiat contractul. AXI Card nu are taxe de administrare card, de emitere sau de reemitere.
Cu cardul AXI se pot efectua plăți la POS, dar și online. În cazul, care îți descarci aplicația mobilă AXI RO, vei putea să activezi confirmarea fiecărei plăți online, direct din aplicație. În așa fel te asiguri că nimeni nu va putea folosi cardul tău pentru cumpărături online, nici măcar dacă îl pierzi. În plus, cardul poate fi folosit chiar și pentru plăți în străinătate. Toate plățile efectuate cu AXI Card sunt securizate.

Dacă ai nevoie de numerar, AXI Card este din nou soluția optimă. Poți retrage bani de la orice bancomat din România, fără a plăti comision.

AXI Card este o soluție de a obține un credit până la salariu în fiecare lună, nu doar o dată. La AXI Card trebuie să aplici o singură dată, beneficia de bani până la salariu de fiecare dată când ai nevoie.

Pentru a beneficia de serviciile complete ale AXI Card nu uita să-ți creezi un cont pe axi-card.ro și să-ți descarci aplicația mobilă AXI RO.

Prin intermediul contului online de pe site-ul axi-card.ro și din aplicația mobilă AXI RO, vei putea să administrezi și să vizualizezi toate plățile efectuate. În plus, tot pe site poți vizualiza care este suma minimă de plată, dar și suma totala datorata.

0 comentarii