AXI CARD - Cum sa faci credit pentru prima oara?

Cum sa faci credit pentru prima oara?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 20.09.2017
blog-views-icon 14009

Sa iti faci un credit pentru prima oara nu este usor. Cei mai multi creditori vor sa ai tu credit inainte sa dea credit, ceea ce face ca inceputul sa fie mai greu. Odata ce ai luat un credit, a doua oara va fi mult mai usor.

Unde sa aplici pentru credit?

Cea buna metoda pentru un incepator sa ia credit este sa aplice la un card de credit care este creat pentru oameni care inca nu au istoric de creditare. Daca deja detii un cont de economii sau de checking, verifica daca banca sau un IFN are un produs de credit pentru cineva care are istoric de creditare limitat.

Banca/IFN-ul poate oferi un card de credit de student sau securizat sau un imprumut de construire credit. Daca nu reusesti sa incepi sa iti construiesti creditul prin banca/IFN, mai exista optiuni.

A-ti face un card de cumparaturi la un retailer sau la o benzinarie este cel mai usor mod de a face credit pentru prima oara. Odata ce ti-ai asigurat cateva luni de istoric de creditare cu un card de credit de retail sau de benzina, te poate ajuta sa te califici pentru un card de credit important cum este Visa sau MasterCard.

Pe cand cardurile la marii retaileri sunt usor de obtinut, sunt si costisitoare. De exemplu, rata dobanzii, care este in esenta costul unei balante de card de credit purtata luna de luna, este mai mare la retailer sau benzinarii. Partea buna este ca, daca ai un istoric bun cu unul dintre aceste carduri te ajuta sa te califici la un credit mai mare in viitor. Si daca platesti balanta in intregime lunar (ceea ce ar trebui sa faci), nu vei plati taxe suplimentare.

Poti aplica si la un card de credit securizat.

Acesta este tipul de card de credit, care cere sa faci un depozit ca sa primesti o limita de credit pa card. Unele carduri securizate se transforma in nesecurizate dupa 12 pana la 18 luni de istoric de creditare pozitiv.

Cardul de credit AXI este perfect daca inca nu ai un istoric de creditare foarte bine stabilit, nu trebuie sa platesti pentru analiza dosarului aplici online sau la telefon si eviti birocratia bancilor. Ai sanse de aprobare pentru ca acest card a fost facut pentru noi toti indiferent de vechimea istoricului de creditare. Cu AXI card nu platesti commision de administrare sau emitere card, nu platesti taxa de retragere numerar de la ATM si poti scoate bani de la orice bancomat din tara.

Cati ani trebuie sa ai?

In mod normal, trebuie sa ai macar 18 ani sa primesti un card de credit sau imprumut.

Adolescentii sub 18 ani pot fi adaugati ca utilizatori autorizati la un card de credit. Cardurile de credit mari cum ar fi Visa sau Mastercard nu ofera in mod normal carduri aplicantilor sub varsta majoratului.

Sa obtii un imprumut daca esti sub 21de ani, trebuie sa dovedesti ca ai un venit sau sa ai un co-semnatar care sa ia un card impreuna cu tine.

La ce sa fii atent?

Nu te grabi sa faci un credit care poate fi o greseala care iti va dauna in viitor cand vrei sa aplici pentru alte imprumuturi. Mai jos cateva sfaturi de tinut minte cand aplici pentru un card de credit pentru prima oara.

Evita sa faci mai multe aplicatii pentru credit.

De fiecare data cand aplici pentru un credit, se adauga o interogare pe raportul tau de credit. Prea multe interogari intr-o perioada scurta poate arata ca esti disperat pentru un credit. Emitentii de carduri de credit vor fi mai putin deschisi sa iti acorde un card de credit.

Odata ce ai obtinut un card de credit va fi important s ail folosesti destept. Asta inseamna sa nu cheltuiesti mai mult decat poti sa pui la loc si sa iti faci platile lunare la timp.

Limiteaza numarul de carduri de credit cu care incepi.

Daca faci prea multe carduri de credit in acelasi timp risti sa creezi mai mult credit decat poti replati. Cel mai bine este sa incepi cu un singur card de credit pentru inceput.

AXI face diferenta si iese in evidenta in fata competitiei prin acces simplu si cerinte simple.

Cardul de credit AXI este utilizat de oameni ca tine, care au nevoie de un instrument financiar FLEXIBIL pentru a evita procedurile şi cerinţele standard ale băncilor.

AXI este un card de credit ACCESIBIL, pe care îl poti solicita la telefon sau online şi pe care, după aprobare, îl poti primi la adresa furnizată de tine.

0 comentarii