best live chat
Аnterior Următor

Activitati de vara foarte ieftine pentru copii

"Sunt plictisit." "Nu e nimic de facut!" "Putem merge la Disneyland?". A asigura distractia copiilor pe timpul verii, fara sa ramai falit, este o provocare. Sigur, ii poti lasa sa se uite la videoclipuri sau sa se joace dupa pofta inimii jocuri video, dar ar trebui sa stea mai mult afara in aer liber pe timpul verii nu in fata ecranului. Iata cateva din activitatile noastre preferate ieftine sau gratuite de vara pentru copii.

Parc acvatic in curte

Ai putea plati pentru parcare, sa infrunti multimea si sticlele de apa de 10 lei de la parcul acvatic. Sau, iti poti face propriul parc acvatic in curte pentru o fractiune din pret permitand copiilor sa se distreze chiar mai mult. Porneste stropitoarele, construieste un fel de topogan, inarmeaza-te cu  pistoale de apa si baloane de apa si lasa copii sa se distreze in voie toata ziua.

Mergeti la biblioteca

Transforma biblioteca locala intr-o destinatie saptamanala in timpul verii. Aici copiii isi pot gasi toate cartile preferate, dar bibliotecile ofera acum mult mai mult. Muzica, filme si chiar carti electronice sunt disponibile in multe biblioteci. Majoritatea au, de asemenea, programe de lectura de vara pentru copii, cu premii la atingerea anumitor obiective. In plus, bibliotecile gazduiesc o serie de evenimente speciale, inclusiv ore de poveste, filme de dupa-amiaza si spectacole de muzica. Daca nu altceva, este un loc minunat pentru a schimba peisajul si te vei bucura si de racorea aerului conditionat intr-un mediu linistit.

Camping in curte

Odata ce curtea s-a uscat dupa activitatile cu apa, transformati-o intr-o mini-tabara. Ridica un cort, umple-l cu perne si saci de dormit si gata locul perfect pentru a petrece ziua, un loc mult mai racoros decat statul in casa. Cand vine, urmeaza gratarele, asezati-va in jurul focului si spuneti povestiri cu fantome inainte deculcare. Este magia campingului, impreuna cu siguranta si facilitatile de acasa, la doar cativa pasi distanta si copii vor fi foarte multumiti.

Seara de jocuri retro

Du-ti copii inapoi in timp intr-o perioada in care sa "joci un joc" inseamna a fi fata in fata cu alti oameni care stau in jurul unei table de joc in loc sa stea cocosati in fata unui monitor cu casti in urechi. Nu poti gresi cu clasici precum Yahtzee, Scrabble, Monopoli, Nu te supara frate (sau oricare ar fi preferintele tale din copilarie). Chiar si cel mai dur jucator online va fi prins in spiritul competitiei distractive create de aceste comori de moda veche.

Coltul de creatie

De cate ori ti-au cerut copiii sa faca un proiect de arta, doar sa piarda interes in momentul in care faci rost de cele necesare? Fii pregatit exact cand are loc momentul de creativitate prin crearea unui colt de creatie. Alege o zona in casa, pe terasa sau in garaj si pregateste o masa mica cu consumabile de arta si artizanat: hartie de construit, vopsele si pensule, lipici, sclipici (daca indraznesti), creta si orice altceva ii trezeste interesul tanarului tau artist. Avand totul intr-un singur loc deja pregatit, inseamna ca se poate aseza si poate incepe sa creeze in momentul in care se simte inspirat.

AXI Card te ajuta sa implinesti micile dorinte ale copiilor cand nu ai bani, aplici usor si rapid pentru acest card de credit si se livreaza la tine acasa. AXI Card este langa tine exact cand ai nevoie.

Afla mai multe despre AXI Card