best live chat
Аnterior Următor

Care sunt destinatiile cele mai potrivite pentru o vacanta de toamna perfecta

Daca esti un fan al calatoriilor pentru care sfarsitul verii nu inseamna sfarsitul drumului si daca iti plac aventurile, locurile si destinatiile noi, acest articol este pentru tine. Desi, vara este deobicei asociata cu vacanta, toamna are si ea ofertele ei in acest sens. Cel putin jumatate din sezon aduce vreme inca buna, este cald si soare iar frunzele cazute si colorate precum si apusurile splendide alcatuiesc o pictura de toamna de neuitat. Ba mai mult, pentru multe destinatii turistice sezonul nu se termina cu sfarsitul verii, care are avantajele ei – pe o parte vei fi scutit de zgomotul zecilor de oameni care navalesc rezorturile in lunile de vara; pe de alta parte vei economisi bani pentru ca preturile sunt mult mai mici. Am reusit sa te convingem sa iti rezervi o vacanta frumoasa pe timpul toameni? Daca da, cele ce urmeaza sunt pentru tine. In paragraful urmator iti vom prezenta idei folositoare despre detsinatiile de toamna. Sa mergem!

Spania

Incepem turul cu aceasta destinatie care ofera multe oportunitati. Spania este una dintre cele mai sudice tari din Europa si din acest motiv se bucura de o clima aproape mereu calda si vreme insorita mai ale toamna. Palma de Mallorca se poate dovedi o alegre buna in acest sens si este o statiune foarte cunoscuta. Odata acolo vei putea alege intre oferte incredibile cum ar fi plimbare pe un covor colorat de frunze sau o tura pe plajele frumoase (sau poate amandoua de ce nu). Un Euro te va duce cu autobuzul in centrul orasului care este foarte frumos si reuseste sa combine modernismul si luxul cu catedrale traditionale si arhitectura Spaniola specifica. Sa gasesti un loc bun pentru o masa delicioasa nu va fi greu, orasul are multe restaurante unde gasesti calitate.

Scotia

Aceasta este o destinatie mai nordica care este perfecta pentru vacante scurte de toamna. Scotia ofera o varietate larga de locuri de vizitat - munti magnifici, insule frumoase si izolate si formatiuni naturale incredibile. Daca vizitezi aceste locuri toamna vei avea sansa de a observa cum frunzele se transforma incet in auriu si apoi cad si creaza o suprafata unica si colorata pe care te poti plimba. Ceal mai frumos lucru de observat insa este aurora boreala, sau luminile nordului cum se mai cheama, care se poate vedea doar noaptea. Acesta este un fenomen care transforma cerul intr-o scena de dans cu unde de lumina colorate. Este o experienta care odata avuta nu se uita niciodata.

Canada

Aceasta tara ofera o mare varietate de locuri unde te poti distra. Un inceput bun este provincia Quebec. O plimbare dealungul golfului Saint Lawrence este la fel de romantica ca o plimbare in Paris. Raul care trece prin golf este faimos pentru varietatea faunei si florei care este si mai frumoasa toamna – de la plancton si cele mai mici creaturi din apa pana la balenele majestuoase si enorme sau delfinii prietenosi. Cel mai mare oras din provincia Quebec – Montreal – atrage turisti din toata lumea cu sarmul istoric, arhitectura si palatele roiale. O plimbare pe strazile ei va fi, cu siguranta, un mod placut de a incheia vacanta din Canada.

Cipru

Statiuni costale si satucuri imprastiate sunt locurile ideale de a petrece o vacanta de toamna pe acesta insula. Climatul este placut; chiar si seara temperatura ramane calda (desi vantul devine mai puternic la sfarsitul verii). Sunt multe locuri istorice foarte bine prezervate si varii atractii cladite special pentru a oferi divestisment turistilor. Sunt multe restaurante si baruri frumoase care sunt deschise tot anul. Localnicii sunt prietenosi si draguti cu strainii si sunt gata sa primeasca turisti oricand.

Egipt

Ce spui de o destinatie mai exotica pe continentul African? Caldura incredibila care te va primi in lunile de vara in Egipt, va fi demult plecata in lunile de toamna. Ba mai mult, vei experimenta relaxarea completa. O vizita la piramide este musai impreuna cu vizite la alte locuri istorice. Fa o baie in apa albastra cristalina a Marii Rosii sau bucura-te de o zi lenesa la piscina hotelurilor de lux – tu decizi.

In mod normal calatoriile sunt insotite de cheltuieli – cheltuilei care iti pot crea dificultati financiare. Daca vrei sa eviti astfel de dificultati ar trebui sa profiti de oportunitatile oferite de AXI Card. Multumita acestui instrument de plata accesibil si flexibil,vei Evita procedurile bancare si vei primi finantele de care ai nevoie exact cand iti trebuie mai mult. Allege AXI Card si ofera-ti posibilitatea sa faci aceasta toamna una memorabilia.

Afla mai multe despre AXI Card