best live chat
Аnterior Următor

Cele mai bune destinatii pentru sarbatoarea de Anul Nou

Te-ai saturat sa vezi aceleasi fete in noaptea de Anul nou? Vrei sa vezi noi locuri, alt mediu si sa cunosti oameni noi? Descopera cele mai bune destinatii pentru a sarbatori Anul Nou in Europa si gasetse cele mai bune hoteluri pentru o sarbatoare de Anul Nou de neuitat in locuri ca Madeira, Berlin, Londra, Paris sau Roma. Rezerva hotelul la cele mai bune preturi precum si activitatile preferate si descopera cele mai bune destinatii pentru a sarbatori Anul Nou in Europa.

Londra, Anglia

Unde? Peste tot!

De ce? Londra este un loc special la final de an. Orasul este iluminat si afacerile din tot orasul vor face tot ce este posibil sa faca acest sfarsit de an unul memorabil. Deci, aduna persoanele iubite in jur si da un toast pentru 2019. La miezul noptii de Anul Nou, cerul noptii de la Londra va fi acoperit de culoare si lumini cu un display de pirotehnie magnifica deasupra raului pe faimosul South Bank, oferit de catre primarul Londrei si UNICEF.

Londra continua sa uimeasca pe 1 Ianuarie cu Parada de Anul Nou. Anul acesta va marca al 31-lea an in care se face parada care trece prin Londra si vor fi 8.500 de artisti reprezentand 20 de tari din toata lumea si din cartierele Londoneze, incluzand trupe de fanfara, clovni, acrobati si multe altele.

Insulele Madeira, Portugalia

Unde? De pe vasul de croaziera sau din portul Funchal, focurile de artificii sunt atat de mari incat nu le poti rata.

De ce? Faimosul foc de artificii, recunoscut oficial de Cartea Recodurilor in 2006, ca cel mai mare display de foc de artificii din lume.
Acest magnific scenariu, de frumusete rara, este unic, cu mii de lampi multicolore decorand amfiteatrul din Funchal transformand-o intr-o seara grandioasa. Cum bate ceasul 12, pe 31 Decembrie, cerul se aprinde de culoare, lumina si speranta intr-un an nou care abia incepe.
Nu rata si mergi in Madeira sa savurezi acest moment unic.

Berlin, Germania

Unde? La poarta Brandenburg

De ce? Berlin sarbatoreste Noaptea de Anul Nou in stil – cu in jur de un million de vizitatori care se strang la poarta Brandenburg sa intampine anul nou. Toate bunatatile sunt aliniate – mai mult de doi kilometri de scene haioase pentru spectacole, corturi de petrecere, display de laser si lumini precum si o varietate larga de mancare si bautura. Focul de artificii spectacular incepe fix la miezul noptii – ca si sunetul paharelor ridicate pentru anul nou de catre Berlinezi si vizitatori. Petrecerile care urmeaza o sa tina pana la orele foarte tarzii.

Paris, Franta

Unde? Pe o barca

De ce? Turnul Eiffel, Sena, podurile din Paris….o scena magica pentru sarbatoarea Anului Nou. Si pentru o noapte pe care nu o vei uita, exista un meniu special festiv (ceviche de scoici, piept de rata) si divertisment de la orchestra live. Tine minte trebuie sa fii imbracat adecvat ca sa te imbarci.

Edinburgh, Scotia

Unde? Strada Princes in inima orasului Edinburgh

De ce? Hogmanay din Edinburgh este cea mai mare si cea mai buna sarbatoare de Anul Nou din lume. Lucrurile incep pe 30 Decembrie cu spectaculara procesiune de Torte. Alatura-te miilor care duc torte si creeaza un rau de foc de la Mila Regala istorica pana la son et lumiére si foc de artificii Calton Hill.

De Hogmanay actiunea se muta pe Strada Princess in inima orasului Edinburgh sub poalele spectaculosului Castel Edinburgh. In jur de 80.000 de oameni intra in ritm de petrecere in anul nou la Concert in Gradina unde se asculta muzica live de calitate si divertisment de la trupa Biffy Clyro, Dj, ecrane immense, baruri in aer liber si nu in ultimul rand focul de artificii incredibil iluminand peretii castelului impozant.

Porto, Portugalia

Unde? Avenida dos Aliados, in fata primariei Porto.

De ce? Anul Nou in Porto se poate sarbatori in mai multe locatii in oras.

Pe 31 Decembrie, sunt numeroase petreceri pe strada si programe de divertisment mai elaborate care sunt alternative pentru zecile de turisti care aleg sa sarbatoreasca Anul Nou in Porto.

Cea mai mare petrecere are loc pe Avenida dos Aliados, in fata primarieri din Porto.

Aici se aduna cea mai mare parte din petrecareti, seara ofera muzica de calitate si foc de artificii.

Insa, daca prefer, poti petrece noaptea de Anul Nou altfel: pe una dintre numeroasele vase de croaziera care umplu raul Douro in aceasta noapte, de exemplu.

Cluburile de noapte din Porto, pe de alta parte, lungesc voia buna a noptii pana in zori.

Vienna, Austria

Unde? Piata primariei si Prater

De ce? La sfarsitul anului, toata Viena sarbatoreste si danseaza. Traseul de Revelion in orasul vechi este punctul culminant. O ambienta placuta poate fi gasita atat la cina de gala sau balul festiv dar si la un concert, opera, sau intr-un club hip sau bar sofisticat.

Rome, Italia

Unde? Forumul Imperial

De ce? Provincia Romei este un cadru potrivit pentru numeroasele comori ale capitalei, iar zona inconjuratoare a experimentat, mai mult sau mai putin direct, influenta istoriei Orasului Etern. Roma este probabil unul dintre locurile cele mai romantice pentru Ajunul Anului Nou, Orasul Etern al iubirii.

Lisabona, Portugalia

Unde? La Terreiro do Paço. De la 9pm (statia de metrou: Terreiro do Paço).

De ce? Pe 31 decembrie, Lisabona se imbraca pentru a saluta Anul Nou. Mii de oameni umplu strazile principale ale orasului si pietele publice pentru a sarbatori printre prietenii de Anul Nou.

Terreiro do Paço va fi o sala de petreceri uriasa pentru sarbatorile de Anul Nou ale orasului, care ofers numeroase distractii pentru a marca trecerea in Anul Nou.

Lisboa a inceput numaratoarea inversa pana in noaptea mare de Revelion, care va avea loc in Terreiro do Paço. Dar acest Revelion promite mult mai mult. Pentru a marca intrarea in Anul Nou, cerul din Lisboa se va aprinde cu un spectacol fabulos de artificii si divertisment muzical.

Do not make any more plans for New Year ... and enter Lisboa's largest "living room", Terreiro do Paço, with a fabulous view of the River Tagus and the best Portuguese music

Nu-ti mai face planuri pentru Anul Nou ... si intra in cea mai mare "camera de zi" din Lisboa, Terreiro do Paço, cu o priveliste fabuloasa a raului Tagus si cea mai buna muzica portugheza.

Poti alege oricare dintre aceste destinatii pentru a avea un Revelion deosebit, sau poti sa stai acasa cu prietenii tai poate intr-o cabana din Bucegi, vin fiert la foc de semineu ce poate fi mai frumos.

Orice alegi sa faci AXI Card iti ureaza un An Nou plin de fericire si liniste.

Afla mai multe despre AXI Card