AXI:  Cum sa-ti platesti facturile daca ai ramas fara job?

Cum sa-ti platesti facturile daca ai ramas fara job?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 27.01.2022
blog-views-icon 1120

In cazul in care ai ramas fara job poti apela la un credit fara a fi angajat, pentru a-ti achita facturile lunare. 
Pandemia de Covid-19 ne-a adus in situatii financiare limita. Multi dintre noi au ramas fara joburi sau au fost plasati in somaj tehnic, fapt care a dus la o scadere semnificativa a veniturilor incasate lunar. Aceasta este principala cauza pentru care multi romani au ajuns in imposibilitatea achitarii facturilor si au trebuit sa caute solutii alternative.

Pana la gasirea unui job nou si la incasarea primului salariu, AXI Card vine cu o oferta de nerefuzat. Poti aplica pentru credit fara a fi angajat, care te va ajuta sa-ti platesti facturile pana ce vei incasa un nou salariu si situatia ta financiara se va stabiliza. 
AXI Card este un card de credit la care poti aplica online. Cardul AXI va fi livrat la domiciliul tau la scurt timp dupa ce cererea ta de credit a fost aprobata. AXI Card are un plafon maxim de 3.000 de lei. 
Avantajele unui credit fara venit 
Poti aplica pentru cardul de credit AXI online. Primul pas pentru a face asta este sa ne contactezi prin e-mail (help@axi-card.ro) sau telefon (031 90 33 - tarif normal) si sa ne trimiti numele și prenumele, numarul de telefon si adresa de e-mail. De asemenea, poti completa direct formularul disponibil pe site-ul nostru, axi-card.ro. 
Criteriile de eligibilitate pentru aprobarea unui card de credit AXI sunt simple. Daca ti-ai achitat ratele tuturor creditelor la timp și nu esti inregistrat in Biroul de Credit ca si rau-platnic, atunci creditul este ca si aprobat. AXI Card nu respinge automat persoanele cu istoric de creditare negativ si nici persoanele care nu sunt salariate. Acestea din urma trebuie doar sa faca dovada unui venit pentru ca sansele de aprobare sa creasca considerabil. 

Dupa ce biroul de evaluare si aprobare credite AXI iti va analiza cererea vei fi notificat cu privire la raspuns. In cazul in care ai fost aprobat pentru un credit fara venit vei primi la domiciliu contractul și cardul de credit.

Unul dintre principalele avantaje al acestui credit fara venit acordat de AXI este ca nu vei plati nimic daca nu folosesti cardul. Poti folosi cardul pentru plati online, la ATM sau chiar si pentru retrageri de la bancomat. Un alt atuu ce trebuie mentionat este ca nu vei plati comisioane pentru retragerile de numerar de la bancomate din Romania. 
Dobanzi card credit fara venit 
AXI Card are dobanzi transparente pe care le afiseaza chiar si pe site-ul propriu, axi-card.ro. In cazul in care nu folosesti cardul, nu va trebui sa platesti nimic. Calculul dobanzilor se face din ziua in care ai efectuat prima tranzactie (plata sau retragere numerar) cu AXI Card.
In plus, AXI Card nu are comisioane si taxe de administrare card, emitere card sau re-emitere card. 

Utilizatorii AXI Card se pot inregistra online in cadrul platformei pentru a avea acces total la platile efectuate, suma de plata, dobanzile inregistrate si zilele de plata, blocare card și alte functii. Lunar, AXI iti va trimite un extras de cont in care vor fi stipulate tranzactiile efectuate, suma de plata, dobanda si suma minima de plata. 
Pe langa aceasta, in prima zi a fiecarei luni vei primi un SMS cu suma minima de plata pentru luna anterioara. 
Mai mult, posesorii AXI Card pot sa descarce aplicația mobila AXI RO, disponibila atat pentru sistemul de operare Android, cat si IOS. Din cadrul aplicatiei vei putea si vei putea confirma platile efectuate online. 

Nu mai pierde timpul si aplica acum pentru cardul de credit de la AXI. Chiar daca momentan nu ai nevoie de el, poti sa-l pastrezi pentru „zilele negre” fara a plati nimic.

0 comentarii