Card de credit online de la AXI, împrumut rapid și ușor

Card de credit online de la AXI, împrumut rapid și ușor

blog-calendar-icon Created at: 14.12.2023
blog-views-icon 185

Un card de credit online este o modalitate foarte bună prin care îți poti asigura un fond de urgență la care să poți apela în caz că ai nevoie de bani. Iar cardul de credit de la AXI este un împrumut foarte avantajos deoarece nu ai de plătit decât ratele aferente utilizării banilor de pe card. Cu alte cuvinte, în cazul în care alegi să nu cheltui banii proaspăt împrumutați nici măcar nu ai rate de achitat. În momentul în care faci prima plată sau faci retrageri de numerar, atunci doar se împarte suma datorată în rate lunare egale.

Iar pentru a fi mai ușor de gestionat soldul cardului de credit online, AXI îți pune la dispoziție și aplicația AXI RO, disponibilă atât pe Android cât și pe iOS. Tot aici poți vedea și care e suma minimă de plată în fiecare lună.

Cardul de credit AXI este un produs financiar unic care reușește să iasă în evidență prin accesul foarte facil și prin cerințele simplificate pentru al obține. Poți astfel să faci cumpărături oriunde în lume făcând de fapt plata în rate.

Metode prin care poți să aplici pentru un card de credit online

Față de instituțiile financiare bancare clasice, care de multe ori se dovedesc rigide în metodele prin care cineva poate aplica pentru un împrumut, instituția nebancară AXI Card s-a adaptat cu succes nevoilor dinamice ale prezentului și reușește să ofere trei posibilități de a accesa un card de credit online fără a fi nevoit să te deplasezi pentru asta.

Prima modalitate este online și nu trebuie decât să accesezi site-ul www.axi-card.ro, apasă butonul ”Aplică acum” din partea dreaptă sus și completează câmpurile cu datele tale personale. Avem nevoie de nume, prenume, cod numeric personal, numărul tău de telefon și o adresă de e-mail.

Poți de asemenea să aplici prin e-mail, trimițând solicitarea ta pe adresa help@axi-card.ro, iar operatorii noștri te vor contacta pentru a-ți oferi asistență și pentru a te ajuta să completezi cererea pentru un card de credit online.

A treia modalitate prin care poți solicita un card de credit este telefonic. Apelează-ne la numărul de telefon cu tarif normal 031 – 90 33 și comunică-le asistenților datele tale personale, iar ei îți vor oferi mai departe toate informațiile și asistența de care ai nevoie.

Condiții pentru cardul de credit online

Pentru a beneficia de un card de credit online de la AXI card e nevoie să îndeplinești câteva condiții minime. În primul rând este important fii cetățean român cu domiciliul de rezidență în România și să ai vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani. Totodată, actul de identitate trebuie să aibă o perioadă de valabilitate mai mare de 3 luni. Dacă actul de identitate expiră după o perioadă mai mică de 90 de zile este necesar să soliciți reînnoirea acestuia înainte de aplicare.

O altă condiție obligatorie o reprezintă venitul lunar stabil. Nu e obligatoriu totuși să fii angajat. Venitul poate proveni atât din salariu cât și din pensie, contracte de colaborare sau alte forme de venituri lunare, atâta timp cât poți face dovada lui. Important de știut este și faptul că gradul maxim de îndatorare are un prag stabilit de Banca Națională Română la 40% din venituri. Nu poți astfel să obții un împrumut al cărui rată, chiar și dacă vorbim despre rate fără dobândă, să depășească acest plafon de 40%. Există de asemenea și o limită de credit pe care o poți solicita și aceasta este de maxim 4.000 de RON.

De ce e avantajos un card de credit online de la AXI

Cardul de credit online este una dintre cele mai rapide forme de împrumut de pe piața financiară bancară și nebancară din țara noastră. De foarte multe ori, un astfel de credit se acordă în mai puțin de 24 de ore. Acest lucru este posibil datorită faptului că procesul de analiză este unul dintre cele mai simplificate. În sprijinul acestei afirmații stă faptul că în cele mai multe cazuri nu ai nevoie nici măcar de adeverință de la locul de muncă. Totul se verifică pe bază de CNP, atât analiza listei de rău-platnici din cadrul Biroului de Credit cât și consultarea bazei de date ANAF.

Și pentru că a venit vorba și de rău-platnici, nu trebuie să fi descurajat dacă în trecut ai avut probleme și n-ai reușit să îți plătești la timp ratele. Dacă ai ajuns între timp cu ratele altor împrumuturi la zi ai toate șansele să primești și cardul de credit online de la AXI.

De asemenea e important de menționat că AXI Card nu percepe niciun fel de comision de analiză, comision de administrare card sau cont sau alte tipuri de comisioane. Așadar dacă se aprobă cererea pe care o faci primești toți banii solicitați imediat.

Perioada de grație este unul dintre marile avantaje ale cardului de credit online de la AXI și reprezintă durata în care poți folosi banii fără a se percepe niciun fel de dobândă.

Dobânda este una dintre cele mai mici percepute de instituțiile nefinanciare. Dobânda percepută de AXI este de 0,19%/zi cu o dobândă lunară fixă de doar 5,9% și o dobândă anuală fixă totală de 70,8%. Astfel dacă suma utilizată este de 1000 de lei și alegi să achiți totul într-o singură rată, suma datorată va fi de 1059 RON.

În cazul în care alegi să te bucuri de beneficiile unui împrumut avantajos și a unui card de credit online trebuie să știi că vei primii cardul gratuit acasă, prin poștă. Cardul va fi alimentat cu suma care ți-a fost aprobată și vei putea folosi acești bani în orice fel dorești. Sau să faci plăți online sau fizice la orice POS din țară sau din străinătate. Te poți loga pe site-urile AXI în contul tău sau poți folosi aplicatia AXI RO pentru a-ți gestiona finanțele în orice moment.

Nu mai astepta! Aplică astăzi pentru un card de credit online de la AXI și bucură-te în cel mai scurt timp de sume suplimentare de bani în conturile tale.

0 comentarii