Credit pentru pensionari fără talon de pensie.

Credit pentru pensionari: Cine poate aplica și care sunt condițiile

blog-calendar-icon Created at: 12.12.2023
blog-views-icon 266

Credit pentru pensionari este un produs financiar destinat persoanelor în vârstă, care au ca principală sursă de venit pensia. 

Din nefericire, pensiile din România nu sunt mari. Din această cauză, mulți pensionari ajung să solicite împrumuturi pentru a face față cheltuielilor. Pentru a putea solicita un astfel de credit trebuie însă să îndeplinești o serie de condiții.

După cum bine știi, fiecare bancă sau instituție financiară nebancară își stabilește propriile reguli din acest punct de vedere. Dacă vrei să ai parte de condiții avantajoase, te încurajăm să aplici la AXI Card. Această instituție financiară nebancară oferă credite rapide în condiții avantajoase. Creditele de la AXI Card funcționează precum o linie de credit. Vei avea un cont curent pe care îți vor fi virați banii solicitați printr-un împrumut pentru pensionari în lei. Prin intermediul unui card MasterCard vei putea realiza toate tranzacțiile dorite. 


Cine poate aplica pentru un credit pentru pensionari

Acest tip de credit este destinat pensionarilor. Pentru a putea accesa un credit pentru pensionari trebuie însă să îndeplinești câteva condiții de bază. În primul rând trebuie să știi că astfel de credite sunt acordate doar cetățenilor români. Apoi, un criteriu foarte important este cel al vârstei. AXI Card nu oferă credite persoanelor peste 70 de ani. Pentru a putea accesa un credit trebuie să ai maxim 70 de ani.

Un alt criteriu face referire la cartea de identitate. Atunci când te decizi să aplici la AXI Card trebuie să ai un buletin valid pentru cel puțin încă 3 luni de zile. În plus, la fel ca și la oricare alt credit, trebuie să ai un venit constant. Pentru a putea fi verificate veniturile pe care le ai va fi interogată baza de date ANAF. Nu contează dacă primești pensia pe card sau de la poștaș. În baza ANAF se va putea afla suma veniturilor tale. Acesta este unul dintre motivele pentru care ți se solicită CNP. Totodată, tot pe baza acestuia sunt realizate verificări în evidențele Biroului de Credit. Astfel se va afla dacă ai istoric negativ sau dacă ai credite neachitate sau plăți restante.

Pentru a completa o cerere de credit la AXI Card ai la dispoziție trei metode. Cea mai rapidă dintre ele este online. Trebuie doar să completezi un chestionar cu datele personale și apoi să aștepți analiza dosarului. Nu trebuie să ne trimiți nici măcar talonul de pensie. O altă metodă rapidă este cea prin telefon. Poți suna la numărul de telefon: 031 90 33 (tarif normal) sau prin e-mail la help@axi-card.ro. Un operator te va ajuta să completezi o cerere de credit. Ultima metodă disponibilă este prin e-mail. Trimite-ne datele de contact și un operator AXI Card va lua legătura cu tine pentru a te ajuta să trimiți cererea de credit.

Reprezentanții AXI Card te vor anunța printr-un SMS cu verdictul cererii tale. În cazul în care nu ți-a fost aprobată cererea trebuie să știi că vei putea depune o nouă solicitare de credit după doar trei luni. Acesta și motivul pentru care îți recomandăm să verifici temeinic dacă ai introdus corect toate informațiile solicitate. 
În plus, trebuie să știi că dacă ai un istoric negativ la Biroul de Credit nu înseamnă că ești respins automat. Cererea ta intra la analiză, la fel ca și alte solicitări. Totuși, pentru a-ți crește șansele de câștig, asigură-te că respecți toate cerințele. Ține cont însă că este recomandat să nu ai restanțe active în momentul în care aplici. Chiar dacă ai înregistrat întârzieri la plata unor rate, achită diferențele pentru a-ți crește șansele de creditare.

Fiecare pensionar poate obține o sumă de bani în contul bancar. Trebuie doar să aplice la AXI Card. Suma maximă pe care o poți primi este de 4.000 de lei. Toți banii vor fi pe un card de debit emis de AXI Card. Vei putea să folosești acest card fara probleme, la orice plăți dorești. Nu ești restricționat atunci când vrei să folosești banii. În ceea ce privește rata lunara, banii vor fi virați în contul aceluiași card. Astfel, o parte din această sumă o vei putea refolosi atunci când ai nevoie.

Pentru a-ți gestiona contul AXI Card ai la dispoziție mai multe metode. Cea mai ușoară administrare a contului se realizează prin intermediul contului online. Poți însă să-ți gestionezi contul și direct de pe telefon, prin intermediul aplicației mobile AXI RO. Aceasta poate fi descărcată de pe Google Play și App Store.

AXI Card este o metodă rapidă de accesare credite pentru pensionarii cu pensii mici, dar și pentru cei cu istoric negativ. Urmează indicațiile din acest articol și aplică și tu pentru un credit pentru pensionari și vei primii banii în cel mai scurt timp, direct pe card. 
 

0 comentarii