Bani online - Iata solutia

Bani online - Iată soluția

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 27.01.2022
blog-views-icon 583

Una dintre principalele preocupari ale multor persoane este cum pot sa realizeze castiguri suplimentare online. Cu totii ne dorim sa castigam bani usor online, insa, atunci cand suntem intr-un impas financiar, solutia ar trebuie sa fie si rapida. 

De-a lungul timpului, au fost prezentate multe idei de afaceri dezvoltate strict in mediul online, insa niciuna dintre acestea nu poate sa-ti garanteze un venit rapid. Pentru a putea incasa, primii bani poate dura chiar mai bine de o luna, astfel ca aceasta este o solutie ce poate fi aplicata pe termen lung, nu si atunci cand ai nevoie de bani urgent. 

Una dintre cele mai bune metode la care poti apela, este oferita de AXI. Compania iti ofera posibilitatea sa obtii un credit rapid online, in doar cativa pasi. In plus, poti solicita cardul de credit si prin intermediul telefonului (031 90 33).
Fiecare client poate solicita credit limit pana la 3.000 de lei. Suma iti va fi furnizata impreuna cu cardul AXI, pentru care nu trebuie sa platesti nimic. Daca ti-a fost aprobata cererea si ai primit cardul, dar inca nu ai efectuat nicio plata cu el, nu trebuie sa te ingrijorezi. AXI nu iti emite facturi si nici nu te taxeaza pana nu realizezi prima plata. Ulterior, vei fi comisionat cu o dobanda de doar 0,2% pe zi sau 6% dobanda lunara.  

Cardul AXI poate fi folosit pentru orice plati, fie ca sunt pe teritoriul tarii sau in strainatate. Poti plati la POS sau poti realiza cumparaturi online in cadrul oricaror magazine care accepta plata cu MasterCard. Poti efectua chiar si retrageri de la bancomat. Nu conteaza de la ce banca alegi sa retragi bani cu ajutorul AXI Card, pentru ca nu vei fi comisionat. Da, ai citit bine, AXI Card nu taxeaza retragerile de bani de la bancomat din Romania. 

Pentru a putea beneficia de un card AXI, nu trebuie sa indeplinesti conditii exigente. Orice cetatean roman, cu varsta de minim 18 ani, poate sa obtina un credit AXI daca poate face dovada unui venit lunar (contract de munca, pensie si alte surse) si daca are un istoric de creditare bun si actul de identitate valabi.
Ce inseamna istoric de creditare? Solicitantul unui credit AXI nu trebuie sa fie inregistrat in Biroul de Credit cu datorii neachitate si nici sa nu aiba in derulare un credit pe care nu l–a platit la timp.  Echipa AXI Finance verifica valabilitatea si autenticitatea actelor, iar daca totul este in regula, vei primi in scurt timp, la  adresa transmisa, cardul de credit, alaturi de contractul de credit. Ulterior, iti vei putea administra toate platile si datele direct din contul online disponibil pe axi-card.ro.

Apeleaza cu incredere la AXI Card, dar foloseste intelept banii. In caz contrar risti sa te indatorezi si mai mult si sa intri intr-un impas financiar de care va fi greu sa scapi. 
Nu exclude nici varianta dezvoltarii unei mici afaceri, prin care sa castigi bani online. Poti folosi imprumutul AXI Card pentru a investi in dezvoltarea unei afaceri proprii sau pentru a urma cursuri de specializare in diferite domenii. 

0 comentarii