Dicționar Financiar

Suma detinuta intr-un cont curent, de depozit sau de economii, respectiv suma care mai este datorata in cazul unui imprumut.

Da, AXI Card oferă clienților două metode pentru autentificarea cu doi factori. O variantă este ePIN - acesta este un cod fix pe care trebuie să-l introduci la fiecare tranzacție online cu AXI Card. Codul ePIN îți este trimis pe numărul de telefon și îl vei introduce după parola 3D Secure. O altă variantă este aplicația mobilă AXI RO - aplicația este disponibilă în Google Play și App Store. În cadrul acesteia poți confirma o tranzacție online prin intermediul unui cod de securitate creat de tine sau prin elemente biometrice: amprenta digitală sau scanarea facială.
Persoanele care aplică pentru AXI Card nu au nevoie de un garant. Solicitanții trebuie doar să completeze cererea de credit online și să îndeplinească cerințele enumerate.
Instituțiile financiare nebancare oferă credite doar în lei, însă băncile acordă împrumuturi și în valută. Cea mai întâlnită monedă în care poți lua un credit bancar este euro.