Cum poți accesa un credit cu istoric negativ?

Cum poți accesa un credit cu istoric negativ?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 19.08.2022
blog-views-icon 7718

Majoritatea băncilor și instituțiilor financiare nebancare evită să acorde un credit cu istoric negativ. Astfel, dacă ai un istoric negativ în evidențele Biroului de Credit este destul de greu să accesezi un împrumut.

Același lucru este valabil și pentru persoanele care nu au accesat niciun credit. Deoarece nu au un istoric de creditare, acestea nu vor fi eligibile pentru împrumuturi mari. 

Specialiștii AXI au realizat un studiu prin care intermediul căruia au descoperit cum poți să-ți crești scorul de credit și să devii eligibil pentru un împrumut mai mare. 

AXI Card este una dintre instituțiile financiare nebancare ce oferă credite pentru cei cu istoric negativ. În plus, dacă îți vei administra creditul conform modelului de comportament prezentat de noi vei putea să-ți crești scorul de la 0 la 718 în doar trei luni de zile. Pentru început, aplică pentru un card de credit AXI Card. Întregul proces de aplicare îl poți realiza rapid pe site-ul axi-card.ro. Trebuie doar să-ți introduci datele de contact și echipa AXI îți va analiza cererea în cel mai scurt timp. După ce ți-a fost aprobată cererea și ai intrat în posesia cardului, nu rămâne decât să cheltui din bani. Da, ai auzit bine. Pentru început trebuie să cheltui sau să retragi cel puțin 35% din limita de credit. Apoi achită suma minimă de plată + 10% în fiecare lună. Data scadentă pentru plata lunară este 5. 

Înainte ca suma folosită să fie rambursată integral revino la primul pas și folosește din nou minim 35% din suma creditată, iar apoi continuă să plătești suma minimă plus 10%. 

În analiza noastră a reieșit că un client și-a crescut scorul în Biroul de Credit la 718 în doar 3 luni. Cheltuiala pe care acesta a suportat-o este de doar 40,34 lei. 

Ca și exemplu, dacă limita de credit a fost stabilită la 2.000 de lei, trebuie să cheltui la început cel puțin 700 de lei. Dacă suma minimă de plată este stabilită la 60 de lei, plătește minim 66 de lei în fiecare lună. 

Analiza noastră a arătat că dacă urmezi acest ciclu vei reuși să-ți crești scorul FICO de la 0 la 718 în doar 3 luni. 

Dacă înainte de a pune în practică această metodă nu ai fost eligibil pentru un credit nevoi personale cu istoric negativ, în urma acesteia vei putea accesa fără probleme un împrumut. 

Nu uita că pentru a-ți crește scorul de credit trebuie să nu depășești niciodată data scadentă de plată și să urmezi îndeaproape metoda prezentată. Poți să-ți crești scorul de credit și dacă rambursezi în avans toată suma folosită, însă cel mai bun randament a fost observat în cadrul metodei prezentate în acest articol. 
Nu mai căuta cine acorda credite cu istoric negativ in biroul de credit și alege să-ți crești tu singur scorul. Persoanele care caută un credit rapid cu istoric negativ pot apela la AXI Card. Pe lângă faptul că vei beneficia de un serviciu de creditare rapid, vei putea să-ți crești scorul FICO în câteva luni. Accesează www.axi-card.ro și aplică rapid pentru credite online cu istoric negativ. 

0 comentarii