Un credit online te poate ajuta să-ți crești scorul FICO

Un credit online te poate ajuta să-ți crești scorul FICO

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 07.09.2022
blog-views-icon 2255

Pentru a putea accesa un credit online trebuie să îndeplinești o serie de condiții impuse de bancă sau instituție financiară nebancară. 

IFN-urile sunt entitățile care au cele mai multe oferte de credite rapide online. Acestea sunt cunoscute și sub denumirea de credite online nebancare. Deseori, condițiile de accesare a unui împrumut rapid IFN sunt mai permisive decât la bănci. Astfel, la o instituție financiară nebancară vei putea obține un credit rapid online chiar și în condițiile în care ești înregistrat ca rău platnic la Biroul de Credit. Trebuie însă să iei în considerare faptul că printr-un credit online rapid poți accesa sume limitate de bani. În cazul în care ai nevoie de un împrumut mai mare trebuie să apelezi tot la o bancă. Totuși, dacă ai un istoric negativ, ai toate șansele ca banca să-ți refuze creditul, iar atunci rămâi în impas. Pentru a rezolva această problemă îți vom arăta cum poți să-ți crești scorul FICO și să devii eligibil pentru un credit bancar. 

Pentru început este necesar să aplici pentru AXI Card, un card de credit de cumpărături. Întregul sistem de aplicare și analiză se desfășoară online, astfel că tu vei putea primi un răspuns rapid, fără să fie nevoie să te mai deplasezi la sediul fizic cu teancuri de acte și cereri. Trebuie să precizăm încă de la început că AXI Card este disponibil chiar și în cazul în care ai un istoric de creditare negativ. 

Singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinești sunt următoarele: vârsta între 18 și 70 de ani, dovada unor venituri stabile, să fii cetățean român, iar cartea de identitate să aibă un termen de valabilitate de minimum 3 luni de zile la data depunerii cererii de creditare. În momentul aplicării este necesar să furnizezi doar numele și prenumele, CNP-ul, numărul de telefon și adresa de e-mail. Reprezentanții AXI Card îți vor solicita alte documente doar la nevoie. 


După ce ai primit aprobarea creditului și ai intrat în posesia cardului trebuie să cheltui cel puțin 35% din limita de credit disponibilă pe card. Astfel, dacă ai suma maximă pe card, de 3.000 de lei, este necesar să cheltui cel puțin 1.050 de lei. După ce ai cheltuit din bani ți se va emite lunar o sumă minimă de plată pentru a rambursa banii. Achită până în data de 5 a fiecărei luni această sumă minimă plus 10%. Dacă suma minimă de plată este 90 de lei, tu asigură-te că plătești cel puțin 99 de lei. După ce ai achitat creditul, reia de la început sistemul și cheltuie cel puțin 35% din sold, iar apoi plătește lunar suma minimă plus 10%. 

Prin acest comportament unii dintre clienții AXI au reușit să înregistreze o creștere medie a scorului FICO de 608 în primele 2 luni, iar apoi o creștere medie lunară de 32.

Pe lângă că poți să folosești banii cum dorești, dacă urmezi metoda prezentată în acest articol ai șanse foarte mari să-ți îmbunătățești scorul FICO, iar apoi poți deveni eligibil și pentru un împrumut online bancar cu o valoare mai mare sau chiar un credit ipotecar. Accesează acum axi-card.ro pentru a primi un credit online rapid pe card.

 

Aplica aici


 

0 comentarii