Credit online – o modalitate simplă de a face un împrumut aproape instant

Credit online – o modalitate simplă de a face un împrumut aproape instant

blog-calendar-icon Created at: 14.03.2024
blog-views-icon 71

Cea mai rapidă modalitate de a obține un împrumut este cu siguranță online - credit online. Nu toată lumea cunoaște acest aspect, dar în zilele noastre, când este foarte la îndemână să facem tot felul de lucruri de la distanță, a devenit posibilă și finanțarea unui împrumut fără a mai merge fizic la sucursala unei bănci sau a unei instituții nebancare. Da, ai înțeles bine. Acum poți obține un credit rapid fără ca măcar să ieși din casă. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli. În rândurile de mai jos vei afla mai multe informații despre acest instrument financiar.


Ce este și cum se obține un credit online


Creditul de la AXI este o modalitate 100% online prin care oricine poate deschide o linie de credit. Altfel spus, tot ce ai nevoie este să deții un smartphone sau un calculator și bineînțeles să ai acces la internet. Accesând site-ul www.axi-card.ro, ai nevoie de doar câteva minute pentru a completa cererea. Aceasta e formată din mai multe câmpuri în care este necesar să completezi datele tale personale cum ar fi numele și prenumele dar și codul numeric personal și un număr de telefon. Pe baza acestui număr de telefon, după ce ai completat și trimis cererea de credit, operatorii AXI te vor contacta pentru mai multe detalii.
Condițiile de creditare pentru un astfel de credit online sunt minime. Este necesar, în primul rând, ca cel care dorește să acceseze un astfel de împrumut să fie cetățean român cu o vârstă minimă de 18 ani. În plus, vârsta celor care aplică pentru un credit nu trebuie să depășească 70 de ani. De asemenea trebuie să fii atent ca buletinul pe care îl deții să nu fie în ultimele 3 luni de valabilitate. Dacă buletinul tău expiră în mai puțin de 3 luni, pentru a obține o sumă de bani trebuie ca acesta să fie reînnoit înainte de a  aplica.
Pentru a putea accesa un credit online este important să ai un venit lunar stabil. Acest venit poate însemna un salariu, pensie, venituri din activități imobiliare, contract de colaborare sau alte forme de venit lunar.
Suma maximă pe care o poți obține de la AXI Card de credit este de 3.500 de RON. În funcție de venitul pe care îl câștigi în fiecare lună și conform cu legea financiară fixată de Banca Națională, gradul maxim de îndatorare de care poate beneficia o persoană creditată este de 40% din suma de bani pe care aceasta o câștigă în fiecare lună. Pentru un venit minim de 2000 RON, gradul maxim de îndatorare este de 800 de lei.
 

Modalități de solicitare a unui credit AXI Card
 

Cea mai la îndemână modalitate de a solicita creditul de nevoi personale de la AXI este varianta online. Dacă totuși nu dorești sau nu ai posibilitatea să aplici online pentru un credit, AXI îți mai oferă alte două posibilități prin care să aplici.
Prin intermediul unui e-mail, trimițând un mesaj la help@axi-card.ro. Reprezentanții AXI Card te vor contacta în cel mai scurt timp și te vor asista în demersul completării cererii de credit. Sau poți să ne contactezi telefonic la numărul de telefon 031 90 33, număr cu tarif normal, unde operatorii îți vor solicita datele personale și te vor îndruma în pașii pe care îi ai de urmat.
Contractul și actele adiționale se pot semna foarte simplu și fără efort prin intermediul unei semnături electronice. Acestea îți sunt trimise pe e-mail iar procesul durează doar câteva momente. Această procedură se poate face însă doar în cazul în care alegi pentru solicitarea online. Dacă ne abordezi telefonic, poți totuși obține creditul fără să te deplasezi deoarece noi ți le trimitem prin poștă direct la tine acasă. Le semnezi fizic după care le trimiți înapoi. E bine să știi însă că acest proces necesită mai mult timp.
În cazul în care mai există pe numele tău alte credite, chiar dacă acestea au întârzieri și poate ești considerat un rău-platnic, nu trebuie să îți pierzi speranța. La AXI se oferă credite chiar și persoanelor care în trecut au avut probleme să achite rate lunare. Tot ce trebuie să faci este să plătești valoarea totală a ratelor restante și să ajungi cu creditele tale la zi.
 

De ce merită să accesezi un credit online de la AXI
 

În primul rând, obținând un card de credit de la AXI Card nu ai de plătit rate decât în momentul în care pui banii în mișcare. Cu alte cuvinte, poți păstra banii doar pentru situații mai dificile sau pentru momente când dorești să faci o escapadă pentru care nu ai alocat din timp fonduri. Poți plăti cu cardul tău AXI oriunde, iar suma pe care ai cheltuit-o se împarte în rate pe o perioadă de până la 5 ani.
Un alt aspect important este faptul că instituția nebancară nu percepe niciun fel de comision de analiză sau alte comisioane față de cei care aplică pentru un împrumut. Dacă alegi să faci un împrumut în lei DAE – Dobânda anuală efectivă include toate sumele pe care trebuie să le achiți aici neregăsindu-se costuri sau comisioane de analiză a dosarului tău.
Și pentru că tot veni vorba de analiza dosarului, este important să știi că nu ai nevoie de o adeverință de venit. E suficient să ai un loc de muncă stabil, iar AXI verifică veniturile tale prin intermediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Astfel, tot procesul devine mult mai ușor și mai rapid. Tot în cazul analizei dosarului se consultă și baza de date a Biroului de Credit unde apar persoane cu restanțe la rate sau credite neonorate. Dar cum spuneam și mai sus, chiar dacă te afli în această listă s-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută, mai ales dacă între timp ai ajuns cu datoriile tale la zi.
Odată creditul aprobat, pentru un management cât mai bun asupra finanțelor tale, AXI vine în ajutorul tău cu o aplicația AXI RO. Aceasta este foarte prietenoasă și ușor de folosit și ai astfel la îndemână informații utile atât despre creditul tău cât și informații despre soldul cardului tău, oferte și alte beneficii de care te poți bucura când deții un astfel de card.
În foarte multe situații, creditul online de la AXI Card este aprobat într-o perioadă de timp chiar mai scurtă de 24 de ore. Aplici pentru un credit și cât ai clipi banii sunt în contul tău.
Ține minte www.axi-card.ro! Aplică chiar acum..
 

Procedura de aplicare pentru Cardul AXI începe cu un click pe butonul "APLICĂ" din colțul din dreapta sus al site-ului nostru. Completează datele tale - nume, prenume, CNP, număr de telefon și adresa de e-mail. În plus, poti solicita cardul de credit internațional AXI și prin apel telefonic la 031 90 33 (tarif normal) sau prin e-mail la help@axi-card.ro.

Pentru a aplica pentru un card de credit de la AXI Card, trebuie să îndeplinești următoarele criterii minime: să ai între 18 și 70 de ani, să poți demonstra venituri recurente și dovedibile ((contract de munca, pensie, contract de inchiriere etc.) și să fii cetățean român, cu cartea de identitate valabilă cel puțin o lună la momentul cererii pentru Cardul AXI.

După înregistrarea și analiza cererii tale, departamentul de creditare va emite decizia de pre-aprobare/ respingere a aplicatței. Dacă cererea ta este pre-aprobată fie vei fi contactat telefonic de un operator al AXI Finance IFN S.A. care îți va aduce la cunoștință acest lucru, fie vei primi direct documentația de credit în vederea semnării acesteia.

0 comentarii