Noul card de credit AXI lansat in Romania

AXI Finance a lansat in Romania AXI Card: care este modelul de business al unui produs importat din Bulgaria

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 03.11.2017
blog-views-icon 2485

Laur Emilian, CEO al AXI Finance in Romania explica intr-un interviu dat la Professional Banking, un nou model de card de credit care a fost lansat pe piata din Romania insa un model care este folosit cu succes pe piata din Bulgaria.

AXI card este un produs care vrea sa introduca un alt concept legat de cardurile de credit, se adreseaza unei piete extinse, este un instrument de plata flexibil prin asta fiind diferit de cardurile traditionale.

"Ne adresam unui segment care are nevoie de produse simple si, daca vreti, produsul nostru poate fi considerat un produs scoala, pentru ca te invata primii pasi in utilizarea unui instrument complex, cardul de credit. Desi nu pare la prima vedere, acesta este un produs complex. El include facilitatile unei linii de credit, cat si facilitatile unui instrument de plata", a spus CEO-ul Laur Emilian.

AXI card da sanse oricarui aplicant indiferent de zona in care locuieste, este accesibil si clienitlor care in mod normal nu au acces la finantari, in acelasi timp se adreseaza tinerilor care au prezenta mare online si deobicei nu au acces usor la credite.

"Ne uitam la tinerii care au o activitate economica, genereaza venit, si care pot fi fie in situatia primelor luni de activitate si nu sunt eligibili in sistemul de evaluare a bancilor, fie au un venit mic", subliniaza Emilian.

In 2017, ANAF a dat acces IFN-urilor la baza de date a contribuabililor, acest fapt permite AXI Finance sa evalueze potentialul clientilor aplicanti; grupul din care face parte compania are o experienta de 4 ani deja in Bulgaria ceea ce inseamna un sistem de risc deja testat.

Vezi emisiunea intreaga aici

0 comentarii