Axi card fara taxe si comisioane ascunse

AXI Finance lanseaza un card de credit fara comisioane pe piata din Romania

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 03.11.2017
blog-views-icon 3948

La scurt timp dupa inceperea activitatii, AXI Finance IFN SA a lansat cardul de credit AXI card sub sigla Master Card cu valabilitate internationala.

AXI card se diferentieaza de alte carduri prin accesibilitate si flexibilitate, este un card de credit fara comisioane de emitere si administrare care se aplica la tranzactiile efectuate pe piata locala inclusiv bancomatele din Romania.

Utilizatorul poate solicita cradul online sau prin telefon deci nu trebuie completat un formular in prealabil, acest aspect face ca acest card sa trezeasca interes in potentiali clienti tocmai prin simplitate si rapiditate; AXI card este un instrument financiar flexibil si inovator care este accesibil indiferent de situatia financiara a aplicantului.

"Piata cardurilor de credit din Romania se afla pe un trend constant ascendent, în ultimii ani inregistrand o crestere puternica a utilizarii si ajungand la o piata de circa 2,65 milioane de carduri. Cu toate acestea, rata de penetrare raportata la populatie este mult sub nivelul din majoritatea statelor europene, unde media ajunge la un card de credit de persoana. Astfel, sunt create premize bune pentru o dezvoltare de succes a brandului AXI in tara noastra. Analizele noastre arata ca romanii au nevoie de un instrument de plata flexibil si comod, precum cardul AXI. De aceea, suntem încrezatori ca zecile de mii de clienti pe care ii vizam incepand din acest an isi vor pune încrederea în noi si se vor convinge de beneficiile acestui produs", a declarat Laur Emilian, CEO AXI Finance in Romania.

AXI Finance este divizia internationala a companiei bulgare Access Finance Ltd., care iese in premiera pe piata internationala odata cu lansarea din Romania, la distanta de numai cateva luni de la anuntul extinderii companiei in afara granitelor. AXI card este  binecunoscuta in Bulgaria sub numele de White Card fiind prezenta pe piata financiara din 2013 avand peste 60.000 de utilizatori deja.

"Am fost dintotdeauna ghidat de misiunea noastra de a furniza servicii flexibile si inovatoare prin cardurile noastre de credit, indiferent de situatia financiara și sociala a clientului, în combinatie cu o calitate excelenta a serviciilor. Acesta este modul nostru de a contribui la incluziunea financiara a persoanelor care, dintr-un motiv sau altul, nu au acces la instrumentele traditionale de plata. Aceste persoane ar putea face plati cu cardul de credit, fie online, fie de pe un telefon mobil. Suntem încrezatori ca AXI va oferi toate aceste beneficii și clientilor nostri din Romania”, a declarat Țvetan Krastev, manager al Access Finance Ltd.

Detalii despre AXI card:

White Card este un card de credit usor accesibil si valabil la nivel international, utilizat la efectuarea platilor si cumparaturilor, oferit de una dintre institutiile financiare de top din Bulgaria – Access Finance. In prezent, numarul detinatorilor activi ai unui White Card depaseste 60.000 de persoane în Bulgaria, cardul fiind lansat prima data in 2013. În mai putin de trei ani, clientii companiei au utilizat fonduri de peste 80 de milioane de leva pentru diferite plati.

White Card este un produs destinat publicului larg ce imbunatateste accesul cetatenilor bulgari la acest tip de instrumente de plata, oferindu-le în acelasi timp posibilitatea de a achizitiona online produse si servicii in toata lumea. In 2016, compania si-a anuntat intrarea pe pietele internationale cu brandul AXI, destinat operatiunilor din afara tarii de origine.

Subsidiara din Romania, AXI Finance IFN. S.A., si-a început operatiunile la începutul anului 2017, la doar cateva luni dupa anuntul extinderii companiei pe pietele internationale.

0 comentarii