Cum să-ți îmbunătățești scorul FICO printr-un credit online

Cum să-ți îmbunătățești scorul FICO printr-un credit online

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 24.04.2023
blog-views-icon 756

Dacă ai un istoric de credit negativ, obținerea unui împrumut de la o bancă tradițională poate fi o provocare. Dar știai că creditul online te poate ajuta să-ți ridici scorul FICO și să fii eligibil pentru un împrumut bancar? În acest articol, îți vom arăta cum îți poți îmbunătăți solvabilitatea cu ajutorul creditului online.

Accesează un credit online

Pentru a accesa un credit online trebuie să îndeplinești o serie de condiții stabilite de către instituția financiară nebancară. Aceste tip de instituții oferă cele mai rapide opțiuni de creditare online, cu condiții mai permisive decât băncile tradiționale. Chiar dacă ai un scor de credit prost, poți obține un credit online rapid de la o IFN. Reține însă că suma pe care o poți împrumuta cu un credit online rapid este adesea limitată. Dacă ai nevoie de un împrumut mai mare, este posibil să trebuiască în continuare să mergi la o bancă.

Creșterea scorului FICO cu cardul AXI

Pentru a-ți îmbunătăți scorul FICO poți începe prin a aplica pentru un card AXI Card. Acesta este un card de credit pentru cumpărături care este disponibil chiar dacă ai un istoric de creditare negativ. Procesul de solicitare se face în întregime online, așa că nu trebuie să te deplasezi la un birou fizic cu un dosar întreg de hârtii.

Pentru a fi eligibil pentru AXI Card trebuie să îndeplinești următoarele condiții: să fii cetățean român cu vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani și să faci dovada unui venit stabil și să ai un act de identitate valabil cel puțin 3 luni de la data depunerii cererii. Atunci când aplici, trebuie doar să completezi numele și prenumele, CNP-ul, numărul de telefon și adresa de e-mail. Reprezentanții AXI Card vor solicita documente suplimentare doar în cazuri excepționale. 

După ce ți s-a aprobat creditul și ai primit cardul, trebuie să folosești cel puțin 35% din limita de credit disponibilă pe card. De exemplu, dacă pe cardul tău este o sumă maximă de 3.000 de lei, trebuie să folosești cel puțin 1.050 de lei. După ce ai cheltuit banii, vei primi o sumă de plată minimă lunară pentru a rambursa creditul. Plătește suma minimă plus 10% până la data de 5 a fiecărei luni. Dacă suma minimă de plată este de 90 de lei, plătește cel puțin 99 de lei. După ce ai rambursat împrumutul, reîncepe schema de la început, cheltuind cel puțin 35% din sold și plătind apoi suma minimă plus 10% în fiecare lună.

Urmând această metodă, unii clienți AXI au reușit să-și crească scorul FICO în medie cu 608 puncte în primele 2 luni.

Îmbunătățirea solvabilității

Utilizarea creditului online nu numai că te poate ajuta să accesezi banii de care ai nevoie, dar te poate ajuta și să-ți îmbunătățiți solvabilitatea. Urmând pașii descriși în acest articol vei putea să-ți crești scorul FICO și apoi poți deveni eligibil pentru credite bancare online mai mari sau chiar pentru un credit ipotecar. Pentru a începe acest proces aplică pentru un împrumut online rapid direct pe site-ul axi-card.ro.


Dacă dorești creșterea Scorul FICO în biroul de credit, aplică aici!
Aplica aici

0 comentarii