Credit rapid de la AXI Card - soluția financiară rapidă

Credit rapid de la AXI Card - soluția financiară rapidă

blog-calendar-icon Created at: 14.03.2024
blog-views-icon 104

AXI îți oferă soluția ideală prin Creditul Rapid, care îți permite să primești un împrumut într-un timp foarte scurt. În cazul în care ai nevoie de un împrumut rapid, AXI îți pune la dispoziție o procedură simplă de acordare a creditului. Poți aplica pentru un credit rapid online direct de pe site-ul nostru oficial, www.axi-card.ro, completând formularul de cerere în câțiva pași simpli. Această cerere conține informațiile necesare pentru analiza dosarului tău și pentru evaluarea eligibilității tale pentru credit. Procesul de completare este simplu și intuitiv, astfel încât vei putea finaliza cererea în scurt timp. Astfel vei avea posibilitatea de a alege suma dorită și perioada de rambursare în funcție de necesitățile tale.


Pentru a solicita un credit, trebuie să îndeplinești câteva cerințe simple


Primul criteriu este vârsta minimă de 18 ani, care este obligatorie pentru a putea accesa acest tip de împrumut. Indiferent dacă ești student sau tânăr profesionist, te poți bucura de oportunitatea de a obține fondurile de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini planurile.
Un alt aspect important este venitul constant. Deși nu este obligatorie prezentarea unei adeverințe de venit de la un loc de muncă pentru aprobarea creditului, este important să ai un venit regulat pentru a putea gestiona cheltuielile și rambursarea cardului de credit. Pentru a beneficia de AXI Card de Credit, este necesară o analiză a situației tale financiare. Această analiză are scopul de a asigura că o valoare contractuală a cardului este adaptată capacității tale de rambursare, pentru a evita suprasolicitarea financiară.  Astfel, este important de subliniat faptul că, conform legilor reglementate de BNR, gradul maxim de îndatorare este de 40% din totalul veniturilor tale lunare constante. Nu sunt luate în considerare la acest calcul impus de Banca Națională Română unele potențiale venituri sporadice.
O altă cerință importantă este legată de documentele necesare. În momentul aplicării pentru un card de credit, ai nevoie de o carte de identitate valabilă, cu o perioadă de valabilitate de cel puțin 3 luni. Dacă valabilitatea cărții de identitate este mai mică de 3 luni, poți solicita eliberarea unei noi cărți de identitate înainte de aplicare.


Beneficii de care te poți bucura aplicând pentru un card de la AXI


Odată ce cererea ta de credit a fost analizată și aprobată, vei putea beneficia de toate avantajele oferite de AXI Card. În primul rând, vei avea acces la o linie de credit, care îți permite să utilizezi suma de bani de care ai nevoie în limita valorii contractuale alocată.
Este important de menționat că această linie de credit poate fi utilizată în diverse scopuri, fie că vrei să faci achiziții în magazine sau online, să plătești facturi sau să îți rezolvi alte nevoi financiare urgente. Flexibilitatea în utilizarea împrumutului îți oferă libertatea de a decide cum și când să folosești banii.
Rambursarea creditului se poate face în rate lunare, în funcție de perioada de rambursare stabilită. AXI Card îți oferă opțiunea de a alege o perioadă între 24 de luni și 5 ani pentru rambursarea creditului, astfel încât să poți gestiona mai ușor plățile și să ai un control mai bun asupra bugetului tău.
Un alt aspect important de menționat sunt costurile asociate creditului. La AXI Card, vei beneficia de transparență totală în ceea ce privește comisioanele și dobânzile aferente. În momentul încheierii contractului, vei fi informat în detaliu despre toate costurile implicate, astfel încât să poți lua decizii în cunoștință de cauză. În ce privește dobânda, aceasta este de 0.19%/zi sau 5.9%/lună. Astfel pentru un card de credit AXI cu o limită de credit de 1.000 de RON cu o dobândă lunară fixă este de 5.9%, dacă un client utilizează întreaga sumă disponibilă și face plata integral până la data scadentă în luna următoare, valoarea totală care trebuie plătită este 1.059 RON.
În ceea ce privește comisioanele, AXI se remarcă prin faptul că nu se percepe comision de analiză a dosarului indiferent dacă împrumutul este sau nu este aprobat. În plus, procesul de analiză este rapid și eficient, permițându-ți să obții banii în contul tău în cel mai scurt timp.
Un beneficiu major de care te poti bucura dacă alegi AXI este faptul că instituția noastră financiară nebancară oferă șanse chiar și celor care se află pe lista de rău-platnici a Biroului de Credit. Tot ce trebuie să faci este să dai dovadă de bunăvoință și să te asiguri că ajungi la zi cu ratele celorlalte împrumuturi.
Pentru clienții noștri confortul și accesibilitatea sunt prioritare. De aceea, serviciul nostru online îți permite să completezi cererea de credit în orice moment al zilei, de la orice locație. Nu mai este nevoie să te conformezi unui program de lucru sau să te deplasezi fizic pentru a solicita un credit. Astfel, poți solicita rapid și simplu un împrumut suplimentar direct cu ajutorul unui telefon mobil.
Un alt avantaj major al creditelor de la AXI este flexibilitatea în utilizarea sumei împrumutate. Indiferent dacă ai nevoie de bani pentru o vacanță, pentru reparații în casă sau pentru alte proiecte personale, tu decizi cum să utilizezi banii. Nu există restricții în ceea ce privește destinația creditului, iar tu ai libertatea deplină să îi folosești așa cum dorești.
Cu serviciul nostru 100% online, poți accesa un credit rapid fără a mai pierde timp în drumuri sau completând documente complicate. Avantajele creditelor de la AXI nu se limitează doar la accesul rapid și flexibil la bani. Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și suport clienților noștri. Echipa noastră profesionistă este mereu disponibilă pentru a răspunde la întrebările tale și a te ghida în procesul de obținere a creditului și nu numai.
În concluzie, AXI Card îți oferă posibilitatea accesării unor credite online, dar și condiții de creditare flexibile și transparență, adaptate nevoilor tale financiare. Cu o linie de credit, posibilitatea de rambursare în rate și costuri clare, vei putea accesa finanțarea de care ai nevoie într-un mod convenabil și eficient. Alege AXI Card pentru a-ți satisface nevoile financiare și pentru a beneficia de servicii de încredere în domeniul creditării.
 

Procedura de aplicare pentru Cardul AXI începe cu un click pe butonul "APLICĂ" din colțul din dreapta sus al site-ului nostru. Completează datele tale - nume, prenume, CNP, număr de telefon și adresa de e-mail. În plus, poti solicita cardul de credit internațional AXI și prin apel telefonic la 031 90 33 (tarif normal) sau prin e-mail la help@axi-card.ro.

Pentru a aplica pentru un card de credit de la AXI Card, trebuie să îndeplinești următoarele criterii minime: să ai între 18 și 70 de ani, să poți demonstra venituri recurente și dovedibile ((contract de munca, pensie, contract de inchiriere etc.) și să fii cetățean român, cu cartea de identitate valabilă cel puțin o lună la momentul cererii pentru Cardul AXI.

După înregistrarea și analiza cererii tale, departamentul de creditare va emite decizia de pre-aprobare/ respingere a aplicației. Dacă cererea ta este pre-aprobată fie vei fi contactat telefonic de un operator al AXI Finance IFN S.A. care îți va aduce la cunoștință acest lucru, fie vei primi direct documentația de credit în vederea semnării acesteia.

0 comentarii