AXI CARD - Cum sa ne decoram casa pentru Craciun?

Cum sa ne decoram casa pentru Craciun?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 04.12.2017
blog-views-icon 2029

Pentru majoritatea oamenilor, perioada sarbatorilor de Craciun este mereu una ocupata – toti tind sa fie stresati si ocupati. Asta este mai ales cazul cand ne pregatim casa pentru vizitele familiei sau prietenilor, si la cumpararea produselor necesare de sarbatori. Este necesar, insa, ca acest haos sa se repete an de an? Nu este mai bine sa terminam totul in avans si sa ne bucuram de zilele de sarbatoare in tihna? Daca, si tu, vrei asta atunci acest articol este pentru tine. In cele ce urmeaza iti vom da cateva ponturi despre cum sa iti pregatesti casa inainte de Craciun, in acelasi timp cum sa eviti haosul care insoteste acest lucru deobicei.

Curatenie si ordine

Iata o activitate potrivita sa iti incepi pregatirile de Craciun. Fa curatenie in toata casa, fa-ti timp sa muti mobila sa mai eliberezi loc si arunca la gunoi tot ce nu este necesar (in acest fel vei face mai mult loc pentru cadourile tale de Craciun). Curatenia si organizarea casei tale nu este doar o activitate de rutina in jurul sarbatorilor, iti si stimuleaza creativitatea si iti da motivarea necesara ca sa iti transformi casa in cel mai bun loc de a sarbatori un Craciun memorabil cu familia si prietenii.

Fa stoc de mancare

Spune ce vrei, insa mancarea este una dintre cele mai importante elemente in timpul sarbatorilor. In acest sens, nu este sufficient sa planuiesti de ce mancaruri ai nevoie de Craciun si Anul Nou. Asta pentru ca, in general, in aceasta perioada poti fii surprins de musafiri neasteptati – musafiri care vin exact cand nu esti pregatit pentru ei si nu ai nici produse din care sa prepare ceva – fortandu-te sa improvizezi. Ca sa economisesti timp si efort, ar trebui sa umpli frigiderul cu o cantitate mare de mancare congelata, care poate fi folosita oricand si este mai usor de gatit. Exista o larga varietate de astfel de produse – de la traditionalele mancaruri deja preparate la gratare, legume sau preparate din peste. In acest fel musafirii se vor bucura de ospitalitatea ta si de atmosfera de sarbatoare dar si de mancarurile delicioase.

Cumpara decoratii potrivite

Nu, un pom de Craciun simplu nu ajunge, oricat de decorat ar fi. Craciunul este cea mai importanta sarbatoare care este orientata catre familie, ca atare trebuie sarbatorita intr-un anume fel, care il va face de neuitat pentru intreaga familie. Din aceasta cauza, decoratiile joaca un rol crucial in a seta sentimentul de sarbatoare. Din acest motiv, trebuie sa cauti cele mai bune decoratiuni de craciun ca sa intri in spiritul sarbatorilor. Este o idee buna sa adaugi luminitele de Craciun, care te va ajuta sa iti umpli casa de lumina si culoare, transformand casa intr-un loc placut de Craciun

Pregatiri pentru musafiri neasteptati

Daca ai invitat prieteni la tine de Craciun, trebuie sa te straduiesti sa fii gazda perfecta. Pe langa toate cele mentionate mai sus, trebuie sa te gandesti la lucrurile aditionale de care ar putea avea nevoie musafirii tai. In primul rand cele de baza, cum ar fi lenjerie de pat curata, prosoape de baie si alte produse cosmentice. Pentru acel sentiment de casa, ar trebui sa iti surprinzi mudafirii cu perne decorative, papuci de casa noi sau poate un mic cadou (o ciocolata sau suvenir) lasat pe pat sau pe perna.

Pana acum, probabil te-ai convines de cat de important este sa iti pregatesti casa in avans pentru cea mai importanta sarbatoare de familie Crestina care este Craciunul. Daca ai nevoie de finante aditionale, cardul tau de credit AXI este chiar acolo langa tine. Acest card de credit flexibil si accesibil iti va oferi finantarea necesara exact cand ai mai mare nevoie. Alege cardul de credit AXI si garateaza-ti un Craciun magic!

0 comentarii