Descoperă avantajele unui imprumut rapid

De unde poți obține un împrumut rapid și care sunt avantajele acestuia?

blog-calendar-icon Created at: 22.12.2023
blog-views-icon 338

Împrumuturile rapide sunt o soluție convenabilă pentru cei care se confruntă cu dificultăți financiare. Spre deosebire de împrumuturile bancare, a căror procesare poate dura săptămâni, instituțiile financiare nebancare oferă împrumuturi rapide care pot fi aprobate și plătite în câteva ore. Fiecare instituție nebancară are în ofertă împrumuturi rapide, însă condițiile de acceptare și sumele acordate sunt diferite. 

Cine poate beneficia de împrumuturile rapide?

Împrumuturile rapide sunt ideale dacă ai nevoie de o sumă de bani rapid și nu poți aștepta timpul de procesare îndelungat al unui împrumut bancar. Aceste împrumuturi sunt utile mai ales în situații de urgență, cum ar fi reparații la locuință sau defecțiuni ale mașinii. 

Împrumuturile rapide sunt, de asemenea, utile pentru persoanele cu un istoric de credit slab, deoarece instituțiile financiare nebancare sunt mai îngăduitoare. Unele IFN acordă credite chiar și persoanelor care un istoric de creditare negativ. Unul dintre aceste tipuri de împrumuturi este acordat de AXI Card. 

Atunci când vrei să accesezi un împrumut rapid trebuie să ții cont de următoarele aspecte. Pentru a fi eligibil, trebuie să ai minim 18 ani împliniți, însă sunt companii care impun o limită de vârstă chiar mai mare (20-21). Doar cetățenii români pot primi un astfel de împrumut. O altă condiție foarte importantă este sursa unui venit. Practic, dacă nu poți face dovada unui venit constant (salariu, pensie) nu vei putea primi un credit rapid online. Dovada venitului îți va fi solicitată în momentul aplicării pentru un împrumut. Unele instituții financiare nebancare solicită o adeverință de credit, altele un extras de cont bancar în care îți este virat venitul. 

Dacă vei aplica la AXI Card nu trebuie să furnizezi niciunul dintre aceste documente. În procesul de aplicare ți se solicită codul numeric personal, iar pe baza acestuia se vor realiza verificări in baza de date Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Doar în cazuri excepționale, când există neclarități, AXI Card îți va solicita și alte documente pentru sursa veniturilor, 

Cum se aplică pentru un împrumut rapid?

Înainte de a aplica pentru un împrumut rapid, solicitanții trebuie să se asigure că îndeplinesc criteriile de eligibilitate. De regulă, la majoritatea instituțiilor financiare nebancare vei putea solicita creditul online, din cadrul site-ului. O altă opțiune disponibilă este prin telefon. La această metodă trebuie însă să ții cont că va trebui să trimiți ulteriori actele necesare. Unele instituții financiare acordă credite și prin intermediul sediilor fizice. 

Totuși, cea mai rapidă metodă este să aplici online, direct pe site. De exemplu, formularul de aplicare pentru AXI Card îl poți completa în doar câteva minute. Nu ai nevoie de documente sau adeverințe de salariu. 

Câți bani puteți obține cu un împrumut rapid?

Împrumuturile rapide oferă o sumă de împrumut flexibilă, fiecare instituție financiară nebancară stabilindu-și propriile limite și reguli de creditare. Poți solicita o perioadă de rambursare personalizată la calcularea sumei împrumutului și a ratelor lunare. Împrumuturile rapide sunt potrivite pentru perioade scurte, cum ar fi câteva luni, sau pentru împrumuturi mai lungi, de până la maximum 5 ani. Cert este că suma totală pe care o vei putea accesa este influențată direct de venitul lunar. Conform BNR, gradul maxim de îndatorare la creditele în lei este de 40%. Astfel, valoarea totală a ratelor lunare nu trebuie să depășească 40% din venitul net. 

De ce trebuie să te ferești în cazul împrumuturilor rapide?

Nu toate împrumuturile rapide au condiții favorabile, așa că solicitanții trebuie să fie precauți atunci când aleg un împrumut. Ferește-te de aplicarea unui comision de analiză a dosarului și de taxele mari de administrare a contului, deoarece acestea pot crește costurile la împrumutul rapid. Comparați întotdeauna ofertele de împrumut și alegeți-o pe cea cu cea mai mică DAE.

Una dintre cele mai bune oferte de împrumut rapid: Cardul AXI

Una dintre cele mai bune opțiuni de împrumut rapid este AXI Card, care oferă o linie de credit pe o perioadă de până la 5 ani. Procesul de solicitare este simplu și se poate face 100% online, fără a fi nevoie de salariu sau extrasul de cont bancar. Solicitanții trebuie doar să își furnizeze datele personale, iar procesul de aprobare este rapid. Fără alte solicitări suplimentare, totul procesul este realizat rapid, astfel încât să nu trebuiască să aștepți o perioadă lungă până să primești banii. 

După ce ți-a fost aprobată cererea mai rămâne doar să semnezi contractul și să intri în posesia cardului. Suma de bani creditată îți va fi virată în contul legat de AXI Card. Cardul îți este livrat la domiciliu prin curier. După ce l-ai primit, trebuie să-l activezi și apoi poți începe să-l folosești. 

Cum se utilizează AXI Card

Fiecare client AXI Card poate să folosească banii așa cum dorește. Important este să se asigure că plătesc rata lunară la începutul fiecărei luni, între 1-5. 

În ceea ce privește modul de utilizare a creditului, nu ai nicio restricție. Poți folosi AXI Card pentru cumpărături online, la magazine din România, dar și din străinătate. În plus, plățile la terminalele fizice POS sunt realizate în doar câteva secunde. 

Pentru gestionarea cardului AXI Card ai la dispoziție mai multe variante bine puse la punct. Primul pas este să-ți creezi un cont online, de unde vei avea acces la toate informațiile din contractul de credit. Din cadrul contului vei putea analiza tranzacțiile realizate și vei putea vedea care este valoarea ratelor lunare. Totodată, ai și posibilitatea de a plăti ratele lunare online, direct din contul AXI Card. 

Contul AXI Card poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet. Intră în browser și accesează-ți contul direct de pe site-ul axi-card.ro. 

Dacă vrei să-ți accesezi contul de pe telefon mobil la dispoziție și o aplicație. Aceasta este disponibilă pe dispozitive mobile cu sistem de operare Android și iOS. Descarcă și instalează aplicația AXI RO din Google Play și App Store. Prin intermediul ei vei avea mereu acces la contul online și vei putea să-ți gestionezi împrumutul eficient. 

În concluzie, împrumuturile rapide sunt o soluție rapidă și convenabilă de creditare online pentru cei care se confruntă cu dificultăți financiare. Având în vedere că instituțiile financiare nebancare oferă împrumuturi care pot fi aprobate și plătite în câteva ore, împrumuturile rapide sunt ideale in cazul unor urgențe și cheltuieli neașteptate. Cu toate acestea, solicitanții trebuie să fie precauți și să compare ofertele de împrumut pentru a se asigura că obțin cea mai bună ofertă.

0 comentarii