Notificarea prin SMS este un serviciu gratuit de care beneficiezi in calitate de titular al cardui de credit AXI. Astfel:

 

  • Iti vom trimite un mesaj text (SMS), pe numarul de telefon pe care l-ai declarat, dupa fiecare tranzactie/plata/operatiune efectuata cu cardul AXI. SMS-ul va contine informatii despre tipul operatiunii (retragere numerar, plata online etc.), valoarea operatiunii si soldul ramas disponibil.

 

  • Iti exprimi acordul pentru primirea acestor notificari prin SMS din momentul semnarii contractului de credit pentru cardul AXI. Desi, in general, poti dezactiva acest serviciu de notificare prin SMS, te sfatuim sincer sa nu faci acest lucru. Obtinerea informatiilor despre fiecare tranzactie efectuata cu cardul tau AXI este complet gratuita si te ajuta sa stii daca mai ai bani disponibili pe card.

 

  • In plus, dupa primirea unei astfel de notificari prin SMS, poti reactiona rapid la tranzactiile pe care nu le recunosti ca fiind efectuate de tine – poti accesa imediat contul tau online si poti bloca tranzactiile efectuate fara autorizarea ta. Intr-o astfel de situatie, este obligatoriu sa contactezi imediat Departamentul de Asistenta/Suport Client, sunand la 031 90 33 sau prin e-mail la help@axi-card.ro si sa ne anunti despre situatia aparuta.

 

  • Aminteste-ti ca trebuie sa pastrezi activ numarul de telefon mobil pe care l-ai declarat in scop de contact. In cazul in care incetezi sa folosesti numarul de telefon respectiv sau acesta este suspendat, te rugam sa ne informezi in cel mai scurt timp sunand la 031 90 33 sau trimitandu-se un e-mail la adresa help@axi-card.ro.